22 Haziran 2019 Cumartesi

AKP’li başkan bedeli kadar araca kira ödemiş

AKP’li İzmit Belediyesi eski başkanı Nevzat Doğan’ın lüks merakı belediyeye pahalıya mal oldu. AKP’li başkan 3 yıl boyunca kiraladığı lüks araç için firmaya araç bedeli kadar kira ödemiş.

BOLD – AKP’li eski İzmit Belediyesi Başkanı Nevzat Doğan’ın BMW marka ultra lüks makam aracı için belediye kasasından 3 yılda 779 bin lira kira ödendiği belirlendi.

ARAÇ BEDELİ KADAR KİRA ÖDEMİŞ

İzmit’in CHP’li yeni belediye Fatma Kaplan Hürriyet görevi devralmasının ardından belediyedeki hesaplarda detaylı bir inceleme başlattı. Sözcü’nün haberine göre belediyede yapılan incelemelerde; AKP’li eski belediye başkanı Nevzat Doğan’ın makam aracı olarak kullandığı ultra lüks BMW marka aracına 3 yıl boyunca 778 bin 938 lira ödediği tespit edildi.

YAKIT MASRAFI 83 BİN TL

Doğan’ın kullandığı bu araç için ayrıca 83 bin 396 lira da yakıt masrafının yapıldığı belirlendi.
Doğan’ın, 15 Eylül 2018’de tasarruf tedbirleri kapsamında yeni makam aracı olarak kiralanan Reanult marka Talisman model makam aracı için de 7 ay boyunca 63 bin 257 lira ödeme yapıldığı öğrenildi. Söz konusu aracın yakıt masrafı ise 16 bin 709 lira oldu. Mevcut başkan Fatma Kaplan Hürriyet ise kendi özel aracını kullanıyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder