20 Haziran 2019 Perşembe

İmamoğlu ve ülkücüleri buluşturan Metin Bozkurt’a böyle saldırdılar

Yusufiyeli Ülkücüler Vakfı ile Ekrem İmamoğlu buluşmasını organize eden İyi Partili iş insanı Metin Bozkurt’a dün gece 8 kişilik bir grup saldırdı. Kanlar içinde kalan Bozkurt hastaneye kaldırıldı.

BOLD – İYİ Parti’nin kurucularından Metin Bozkurt dün Beylikdüzü’nde 8 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Bozkurt’a yapılan saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Saldırı sonrası yüzünden ağır şekilde yaralandığı görülen Bozkurt’un hastanede tedavi altına alındı.

ÜLKÜCÜLERLE İMAMOĞLU’NU BULUŞTURMUŞTU

Gazeteci Ali Tarakçı, Bozkurt’un dün gerçekleşen ve İmamoğlu’na destek kararı alınan Yusufiyeli Ülkücüler Vakfı ile Ekrem İmamoğlu buluşmasını organize ettiği için saldıra uğradığını söyledi.

AKŞENER’DEN TEPKİ: KAYBEDENLERE UYMAYACAĞIZ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener saldırıyı kınadı. Sağduyumuzu koruyacağız diyen Akşener ”İstanbul Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Bozkurt’a yapılan alçak saldırıyı kınıyorum. Kendisine acil şifalar diliyorum. Sağduyumuzu koruyacağız; kaybetmeyi hazmedemeyip, olay çıkaranlara uymayacağız.” ifadelerini kullandı

İyi parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve İyi Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağırali de sosyal medyadan saldırıyı kınayan paylaşımlarda bulundu.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder