19 Haziran 2019 Çarşamba

‘Mürsi’nin cenazesi üzerinden İstanbul’da AKP’ye destek kampanyası’

Yeni Şafak yazarı ilahiyatçı Hayrettin Karaman, Mısır’ın mahkeme salonunda hayatını kaybeden eski Cumhurbaşkanı Mursi üzerinden AKP’nin İstanbul seçim kampanyasına katıldı.

Karaman, ‘Sayın Başkanım (Mursi)’ başlıklı yazısında, İhvan liderlerinden Dr. Ahmet Abdülaziz’in Mursi’ye hitaben kaleme aldığı mesajdaki ‘Kardeşin Recep Tayyip Erdoğan özel olarak Ankara’dan İstanbul’a senin için gıyâbî namaz kılmak maksadıyla geldi. Bunun (İstanbul’a gelmesinin) sebebini soracak olursan; çünkü Türk kardeşlerimiz, asaleti ve tarihi derinliği içinde İstanbul’u, Küçük Türkiye olarak görüyorlar ve bu özelik başka bir şehirde bulunamaz…’ ifadelerine yer verdi.

Karaman’ın köşesine taşıdığı mesajda şu ifadeler yer aldı:

Harameyn (Mekke ve Medine) dışında dünyanın her tarafında böyle namazlar kılındı. Bu iki mübarek mekânda niçin kılınmadı biliyor musun? Çünkü bu mübarek şehirler yeni bir dinden çıkma halini yaşıyorlar velakin Ebu Bekir yok!

Belki haberin olmamıştır: Kardeşin Recep Tayyip Erdoğan özel olarak Ankara’dan İstanbul’a senin için gıyâbî namaz kılmak maksadıyla geldi. Bunun (İstanbul’a gelmesinin) sebebini soracak olursan; çünkü Türk kardeşlerimiz, asaleti ve tarihi derinliği içinde İstanbul’u, Küçük Türkiye olarak görüyorlar ve bu özelik başka bir şehirde bulunamaz…

kronos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder