20 Haziran 2019 Perşembe

Ümraniye’de İmamoğlu mitingi sonrası tehlikeli gerginlik

İmamoğlu’nun Ümraniye mitingi sonrası CHP’lilere saldırmak isteyen bir grubu, vatandaşlar barikat kurarak engelledi. Daha sonra polisin müdahale ettiği olay büyümeden önlendi.

BOLD – İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu İstanbul’da gün boyu miting yaptı. Bahçelievler’de başlayan miting maratonu, Şişli, Üsküdar ve Sancaktepe’nin ardından akşam saatlerinde Ümraniye’ye ve Şile’ye taşındı. İmamoğlu, seçim otobüsüyle Ümraniye’de seçim turu atarak halkı selamladı. Ümraniyeliler, yol boyu İmamoğlu’na sevgi gösterilerinde bulundu. Seçim otobüsün önünü kesen vatandaşlar, İmamoğlu ile birlikte fotoğraf çektirdi. Seçim turunu tamamlayan İmamoğlu, Ümraniye Alemdağ Caddesi üzerinde halkla buluştu.

SALDIRI GİRİŞİMİ

Mitingin ardından bir grup, gösteriye katılan kalabalığa saldırmak istedi. Mitinge katılan bir grup genç de barikat kurarak saldırıya engel oldu. Kısa süren gerginliğin ardından polis olaya müdahale etti. Saldırıyı yapan grubu uzaklaştırdı.Yaşanan olay cep telefonu kameralarına yansıdı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder