22 Haziran 2019 Cumartesi

Akşener’den Bahçeli’ye: Anlaşılıyor ki, mitil İstanbul’a değil, İmralı’ya atılmış!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın 23 Haziran seçimleriyle ilgili mektubu hakkındaki açıklamasına tepki gösterdi.

BOLD- Meral Akşener, “Sayın Bahçeli’nin yaptığı açıklama vahimdir. Anladık ki mitil İstanbul’a değil, İmralı’ya serilmiş. Yıllarca AK Partililer, ‘Apo’yu niye asmadınız?’ diye sora sora ülkücüleri üzüntüden öldürdüler. Yahu ne kadar dostmuşlar, niye assın? İnsan arkadaşını asar mı? Türk milliyetçilerini sayın Bahçeli’nin düşürdüğü yer burasıdır. Türk milleti de, Türk milliyetçileri de rahat olsun, biz varız” dedi.

BAHÇELİ HDP’NİN, ÖCALAN’IN ÇAĞRISINA UYMAMASINI ELEŞTİRDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın 23 Haziran seçimleriyle ilgili mektubu hakkında açıklamalarda bulundu. HDP’nin Öcalan’ın çağrısına uymamasını eleştiren Bahçeli, “PKK’nın siyaset acentesi HDP’nin terörist başının uyarısına rağmen marazi ve mahsurlu stratejisinde bir değişikliğe gitmeme iradesi 23 Haziran üzerinde oynanan ahlaksız oyunu iyice gözler önüne sermiş olacaktır” ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ, ”İSTANBUL’A MİTİLİ ATACAĞIM” DEMİŞTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Haziran’da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlık seçimleriyle ilgili Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım’a destek vermek için “14 Haziran’da İstanbul’a mitili atıyorum” açıklamasında bulunmuştu.

Mitili atmak deyimi Türk Dil Kurumu’na (TDK) göre, bir yere yapışıp kalmak, kurulmak, kalkmamak gibi anlamlara geliyor. 14 Haziran’da İstanbul’a gelen Bahçeli’nin İstanbul konvoyunun videosu Mehter Marşı ile birlikte MHP’nin sosyal medya hesabından paylaşılmıştı.

Bahçeli’ye göre Öcalan HDP’nin istismarına müdahale etmiş

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder