19 Haziran 2019 Çarşamba

Saadet’in İstanbul adayı Gökçınar: ‘TRT’de görüşmek üzere’

TRT sunucusu Fatih Er’in, İmamoğlu’na seçim sürecinde sadece başvuru yapanların programa davet edildiğini söylemesi üzerine SP İstanbul adayı Necdet Gökçınar da sosyal medyadan başvurusunu açıkladı.

BOLD – İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, dün akşam TRT’de canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Programda TRT’nin adaylara karşı tutumunu da eleştiren İmamoğlu adayları neye göre davet ettiklerini de sordu. Devlet kurumu olan TRT’nin 31 Mart seçimleri sürecinde kendisini davet etmemesine programda tepki gösteren İmamoğlu, ”Beni niye davet etmediniz. Seçim yenilenmese hiç davet etmiş olmayacaktınız” dedi. İmamoğlu’nun bu sözlerine sunucusu Fatih Er ”Biz normal şartlarda TRT için birisini arayıp ‘Sizi yayına çağırıyoruz’ demeyiz” iddiasında bulundu. Er,”AKP’nin adayı Binali Yıldırım’ın resmi başvuruda bulunduğu için 31 Mart sürecinde canlı yayına konuk edildiğini” iddia etti

TRT’DE GÖRÜŞMEK ÜZERE

Fatih Er’in bu sözleri üzerine TRT’ye hiç davet edilmeyen bir başka aday Saadet Partisi’nin İstanbul adayı Necdet Gökçınar da sosyal medyadan TRT’ye başvuru yaptı. Yazılı açıklamanın partililer tarafından daha sonra yapılacağını söyleyen Gökçınar ”Buradan da şifahen belirteyim” diye konuştu.

Gökçınar’ın konuşması şöyle, ”Sayın Fatih Er, Arkadaşlarım kurumunuza yarın resmi yazı ile başvuracaklar. Buradan da şifahen belirteyim; Saadet Partisi İBB Adayı olarak programınızda canlı yayına katılmak ve her türlü sorunuza cevap vermek isterim. TRT’de görüşmek üzere.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder