20 Haziran 2019 Perşembe

AKP’li Dilipak: Erdoğan da ders almalı, Mursi kendi atadıkları tarafından infaz edildi

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, “Erdoğan da, biz hepimiz de Mursi’nin başına gelenlerden ders almamız gerek. Mursi kendi atadıkları tarafından infaz edildi” diye yazdı.

BOLD- Mısır’ın devrik lideri Muhammed Mursi’nin mahkeme salonunda ölümü tartışılmaya devam ediyor. Erdoğan’ın İhvan hareketine verdiği destek, Körfez ülkeleri ile arasının açılmasına yol açmıştı. Mursi’nin vefatı sonrası ise AKP’li kalemlerde “Erdoğan için de aynı son olmaması için sahip çıkalım” yazıları revaçta.

YAKINLARIMIZ YARIN İHANET EDERLER

Son dönemde AKP’ye yönelik eleştirileri ile de gündeme gelen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak ise dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Dilipak, “Yakınlarımızı doğru seçmez, onlara yetki verirsek, hem onlar yarın ihanet ederler, hem de Allah’ın yardımının bize ulaşmasını engelleyen bir perde olurlar. Dostumuzu iyi seçmemiz, düşmanımızı iyi tanımamız gerek” mesajını verdi.

ASLANLAR ÇAKALLARI YANINA YAKLAŞTIRMAMALI

Mursi’nin kasten öldürüldüğü kanaatinin yaygın olduğunu söyleyen İslamcı yazar, “Onun mezara gidecek sırları varmış. Bütün sırların hesaplarının zabıt altına alındığı bir amel defteri var oysa. Ve bu hesapların görüleceği bir gün var. Bize düşen aslanları çakallara boğdurmamak, aslanların da çakalları yanına yaklaştırmaması gerek” görüşünü dile getirdi.

PİŞMAN OLACAĞIMIZ GÜN GELMEDEN AKLIMIZI BAŞIMIZA TOPLAYALIM

Dilipak yazısında şunları dile getirdi: “Bugün, onun ölümlü hayattan ölümsüzlüğe geçiş günü. Onun şeb-i arus’u bugün. Ona, onun dostlarına Allah’tan rahmet diliyorum. Ölüm faniler için en büyük ibret dersidir. ‘Ah keşke’ demeden, o pişman olacağımız gün gelmeden, neden aklımızı başımıza toplamayız ki! Ağzımızın tadını kaçıran ölümü sıkça analım.. Ölüm var ey ademoğlu ve düşün bu gidiş nereye!”

Dilipak: Cemaat, STK, sermaye, sözde alimler ‘biat toplayan’ siyaset bezirganlarına alet oldu

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder