19 Haziran 2019 Çarşamba

İmamoğlu: Demirtaş barıştan, kardeşlikten, huzurdan bahsediyor

Millet İttifakı’nın İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, TRT canlı yayınında Selahattin Demirtaş’ın kendisine verdiği destekle ilgili konuştu: “Barıştan, kardeşlikten ve huzurdan bahsediyor.”

BOLD – TRT canlı yayınına çıkan Ekrem İmamoğlu’na, programı sunan Fatih Er ve Şebnem Bursalı tarafından ‘Selahattin Demirtaş’ hakkındaki düşünceleri ve ‘terör örgütü desteği’ iddiaları soruldu.

Fatih Er’in, “Selahattin Demirtaş’ın açıklaması için ne düşünüyorsunuz?” sorusunu yanıtlarken, “HDP’ye, Saadet Partisine ve Millet İttifakı’na ‘terörist’ dendiğinde sorguladınız mı bunu?” sorusu yönelten İmamoğlu şöyle devam etti: “Sayın Demirtaş’ın yargılaması devam ediyor. Yargılaması devam eden şahsa yönelik benden yorum istemeniz çok kötü bir davranış. Sayın Yıldırım bugün şikayet ediyor HDP’den. HDP kim ‘terörist’ mi?”

DEMİRTAŞ’IN VERDİĞİ DESTEK GÜZEL

İmamoğlu, “Sayın Demirtaş’ın açıklamalarını okudum, içeriği çok güzel. Kardeşlikten, barıştan, huzurdan bahsediyor. Açıklamalarının sonunda verdiği destek de güzel. Kimin için veriyor? HDP’liler için. Esas önemli olan ne biliyor musunuz? HDP’li seçmenlere ‘terörist’ dendi, sorguladınız mı bunu? Saadet Partililere ‘hain’ dendi, Millet İttifakı’na oy verenlere ‘zillet’ dendi. Hiç sorguladınız mı bunu?”

BİR TERÖRİST SİZİN İÇİN AÇIKLAMA YAPARSA KİMİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRER?

Yanıtı yarıda bırakarak araya giren gazeteci Şebnem Bursalı, Duran Kalkan ve Avrupa’da suikast ile öldürülen Kürt politikacı Sakine Cansız üzerinden Fatih Er’in sorusunu yineleyince, Ekrem İmamoğlu, Sizce bir terörist sizin için açıklama yapsa bu kimin ekmeğine yağ sürer? Siz terörist örgütünün her söylemine cevap verir misiniz? Bir terör örgütü benim için konuşursa hangi hain benim için bunu yaptı diye düşünürüm” yanıtı verdi.

İmamoğlu TRT’ye sordu: Adil olduğunuza inanıyor musunuz?

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder