22 Haziran 2019 Cumartesi

AKP’nin kapısını çaldığı SP: Seçime kendi adayımızla giriyoruz

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Genel Sekreter Fatih Şahin, Saadet Partisi Genel Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman ve Genel Sekreter Tacettin Çetinkaya ile bir araya geldi.

YILDIRIM, SP’DEN ÖZÜR DİLEMİŞTİ  

AKP’nin İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım da bir süre önce Milli Görüş hareketinin gazetesi Milli Gazete’yi ziyaret etmiş ve Saadet Partililerden özür dilemişti.

31 Mart seçimi öncesi Yıldırım’ın “Saadet Partili kardeşlerimin bana oy vereceğine inanıyorum” sözü ise parti tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Saadet Partisi İstanbul seçimlerine kendi adayı ile giriyor.

SAADET’TEN YORUMLARA TEPKİ

AKP’nin ziyaretinin bazı medya kuruluşları tarafından, “Ak Parti ve Saadet arasında kritik görüşme” diye haberleştirilmesine tepki gösteren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Ak Parti tarafından partimize bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Bu ziyareti, “Ak Parti ve Saadet arasında kritik görüşme” başlıkları ile vermek bir algı operasyonudur. Pazar günü, adayımız Necdet Gökçınar için oyumuzu kullanacağız. İstanbul’un huzuru için tercihiniz Saadet olsun” dedi.

kronos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder