27 Şubat 2020 Perşembe

ABD’de silahlı saldırı: 5 kişi öldü

ABD’de işten kovulan bir kişi firmanın genel merkezine silahlı saldırı düzenledi. Wisconsin eyaletinin Milwaukee kentindeki silahlı saldırıda 5 kişi öldü.

BOLD ABD’nin Wisconsin eyaletinin Milwaukee kentinde kimliği açıklanmayan 51 yaşındaki saldırgan, dün öğle sonu birkaç saat önce kovulduğu bira üreticisi firmanın genel merkezinde 5 çalışanı öldürdükten sonra kendini vurdu.

Amerikan medyası olayda ilk belirlemelere göre saldırgan dahil 7 kişinin öldüğünü duyurmuştu. ABD Başkanı Donald Trump ise söz konusu saldırıda 5 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.

Trump, Beyaz Saray’da koronavirüsle ilgili düzenlediği basın toplantısında, Milwaukee kentindeki silahlı saldırıya ilişkin bir değerlendirme yaptı.

Trump, “Aşağılık bir saldırgan tarafından vurularak öldürülen 5 kişinin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyorum” ifadesini kullandı.

ABD’de büyük tartışma konusu olan bireysel silahlanma hakkı gelecek başkanlık seçimlerinde en çok konuşulacak konulardan biri olması bekleniyor.

ABD’de 6 yaşındaki kız çocuğu kelepçe takılarak gözaltına alındı, polis görevden alındı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder