29 Şubat 2020 Cumartesi

Juventus-Inter maçı da dahil İtalya ve İsviçre’de ligler ertelendi

Koronavirüs’ü İtalya Serie A’da  ve İsviçre’de tüm maçların ertelenmesine neden oldu. Pazar akşamı oynanacak Juventus -Inter mücadelesi de ertelenen maçlara arasında yer aldı.

BOLD – Serie A’da Juventus-Inter, Udinese-Fiorentina, Milan-Genoa, Parma-SPAL ve Sassuolo-Brescia maçları Koronavirüs’ü önlemleri doğrultusunda 13 Mayıs’a ertelendi. Koronavirüs’ü dünyada kabus olmaya devam ediyor. Çin’de başlayan ve tüm dünyayı alarma geçiren virüs, İtalya’da görülmesinin ardından futbol maçlarının da ertelenmesine neden oldu.

Bu hafta oynanması planlanan Juventus-Inter, Udinese-Fiorentina, Milan-Genoa, Parma-SPAL ve Sassuolo-Brescia karşılaşmaları 13 Mayıs tarihine ertelendi. Söz konusu maçların ertelendiği tarihte oynanması gereken İtalya Kupası Finali de 20 Mayıs’a ertelendi. Koronavirüs’ü endişesi nedeniyle Serie A’da geçen hafta da Atalanta-Sassuolo, Verona-Cagliari ve Inter-Sampdoria maçları ertelenmişti.

İSVİÇRE DE TÜM MAÇLARI ERTELEDİ

İsviçre Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklama ile hafta sonu oynanacak olan İsviçre Süper Ligi ve Challenge Ligi’ndeki maçlar koronavirüs’ü nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Son rakamlara göre 15 İsviçre vatandaşının koronavirüs’e yakalanması nedeniyle karantina altına alındı. Terbirleriı artmasından dolayı İsviçre’de en üst düzey iki ligde bu hafta karşılaşmalar ileri bir tarihe ertelendi.  İsviçre Futbol Federasyonu yetkilileri, önümüzdeki günlerde kulüp yetkilileri ile bir görüşme yaparak ligin ilerleyişi konusunda fikir alışverişinde bulunacak. Yetkililerin gündeminde, önümüzdeki haftalarda oynanacak olan karşılaşmaların bir kısmını seyircisiz oynama konusu da olacak.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder