26 Şubat 2020 Çarşamba

Görevimiz Tehlike filminin İtalya’daki çekimleri koronavirüs salgını nedeniyle durduruldu

Görevimiz Tehlike – Mission Impossible serisinin son filminin İtalya’daki çekimleri, ülkedeki yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle durduruldu. Tom Cruise henüz İtalya’ya gitmemişti.

BOLD Görevimiz Tehlike 7 filminin İtalya’da devam eden çekimleri, ülkedeki koronavirüs (Covid-19) tehdidi nedeniyle yarıda kaldı. Filmin yapımcısı Paramount Pictures, İtalya’nın Avrupa’da en fazla koronavirüs vakası görülen ülkeye dönüşmesinden sonra çekimleri durdurma kararı aldıklarını açıkladı. Çekimler Venedik’te gerçekleşecekti.

Kararın ardından prodüksiyon ekibi İtalya’dan ayrılırken filmin başrol oyuncusu Tom Cruise’ın çekimler için henüz İtalya’ya gitmediği belirtildi.

Paramount’tan yapılan açıklamada “Yerel Venedik yönetiminin kamusal alanlarda toplanmama yönündeki çağrısının ardından oyuncularımız ve çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliği için Venedik’te üç hafta sürmesi planlanan çekimlerimizi erteliyoruz. Bu süreçte çalışanlarımızın çekincelerine yanıt olarak onların evlerine dönmelerine izin verdik. Prodüksiyon yeniden başladığında geri dönebilirler. Yerel yönetim ve sağlık yetkilileriyle birlikte durumu sürekli takip edeceğiz.” ifadeleri yer aldı.

İtalya’daki vaka sayısı Çin ve Güney Kore’nin ardından dünyada üçüncü sırada yer alıyor.

Avrupa’da koronavirüsün merkez üssü İtalya: Ölü sayısı 7, vaka sayısı 222’ye ulaştı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder