28 Şubat 2020 Cuma

İdlib şehitlerinin acı haberi ailelere ulaştırılıyor

Suriye İdlib’de dün gece rejime bağlı güçlerin düzenlediği hava saldırısı sebebiyle 33 asker şehit düştü. Acı haberler ailelere iletilirken şehitlerin kimlikleri de netleşmeye başladı.

BOLD – Esad yönetimine bağlı güçlerin hava saldırısı neticesi İdlib’te 33 asker şehit düştü. Türkiye’yi yasa boğan gelişme sonrası şehitlerin ailelerine acı haberler verilmeye başlandı.

Uzman Onbaşı Ahmet Saygılı

Saldırıda şehit düşen 24 yaşındaki Uzman Onbaşı Ahmet Saygılı’nın Kahramanmaraş’taki evine haberi ulaştı. Şehidin Türkoğlu Beyoğlu Mahallesi’ndeki babaevine gelen Kaymakam Gürbüz Saltaş, Türkoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bozdoğan ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mete Pekmez, şehadet haberini anne Ayşe ve baba Hüseyin Saygılı’ya verdi.

AİLENİN ŞEHİT DIŞINDA 3 EVLADI DAHA TSK MENSUBU

Şehidin ailesi ve yakınlarını, askeri yetkililerle mahalle sakinleri teskin etti. Ailenin evine ve sokağına Türk bayrakları asıldı. 7 çocuklu Saygılı ailesinin şehit Ahmet harici 3 evladının daha Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensubu olarak çeşitli yerlerde görev yaptığı öğrenildi.

Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz

Hava saldırısında şehit düşen 23 yaşındaki Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz’ın acı haberi, Antalya Finike’de yaşayan ailesine evinde bildirildi.

Uzman Çavuş İbrahim Tüzel

İdlib saldırısının bir diğer şehidi 24 yaşındaki Uzman Çavuş İbrahim Tüzel’in acı haberiyse Mersin Erdemli’de ikamet eden ailesine verildi.

Erdemli Kaymakamı Avni Kula ve beraberindeki heyet, sabah saatlerinde, şehit Tüzel’in Alibeyli Mahallesi’nde oturan babası Şuayip ile annesi Gülten Tüzel’e acı haberi verdi.

ŞEHİT TÜZEL ERDEMLİ’DE TOPRAĞA VERİLECEK

7 kardeş olan şehidin babaevi, Türk bayraklarıyla donatıldı. Ailenin yakınları ve komşuları da taziye için eve geldi. Şehit Tüzel’in cenazesinin, Erdemli’de toprağa verileceği öğrenildi.

ŞEHİT YÜZBAŞININ BABA EVİNE DE ACI HABER ULAŞTI

Suriye şehitlerinden 35 yaşındaki Yüzbaşı Süleyman Şahin’in. Afyonkarahisar Dinar’daki babaevine de ateş düştü.

ANNE BABASI ŞEHİR DIŞINDA OLDUĞUNDAN HABERİ KARDEŞİNE VERİLDİ

Şehidin Sanayi Mahallesi Dokuma Sokak’taki evine gelen Kaymakam Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Necip Kacar ve İlçe Emniyet Müdürü Özgür Taşkın, acı haberi , baba Mehmet ile anne Arzu Şahin Ankara’da olduğu için kardeşi Gökhan Şahin’e verdi.

YÜZBAŞI ŞAHİN EVLİ VE 2 ÇOCUK SAHİBİ İDİ

Kardeş Şahin ve diğer şehit yakınlarını, askeri yetkililerle mahalle sakinleri teskin etti.

Ailenin evine ve sokağına Türk bayrakları asıldı, taziye çadırı kuruldu. Öte yandan Süleyman Şahin’in evli ve 2 çocuk sahibi olduğu öğrenildi.

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Ali Taşöz

Şehitlerden 24 yaşındaki Piyade Uzman Onbaşı Ali Taşöz’ünKayseri’deki ailesine acı haber verildi. Taşöz’ün Develi Reşadiye Mahallesi’ndeki babaevine giden yetkililer, anne Penbe ve baba Hüseyin Taşöz’e acı haberi verdi.

Ailenin evine Türk bayrağı asıldı. Şehadet haberini alan yakınları ve komşuları, aileye başsağlığı diledi. Şehidin bekar olduğu görev yerine 10 ay önce gittiği ve 2 kardeşinin bulunduğu öğrenildi.

ACI HABERİ YETKİLİLER AİLEYE ULAŞTIRDI

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Batuhan Tank’ın, Osmaniye’deki babaevine de acı haber ulaştı. Şehidin Kadirli Cemalpaşa Mahallesi’nde yaşayan ailesine acı haberi Kaymakam Ahmet Arık, Belediye Başkanı Ömer Tarhan ile İlçe Garnizon Komutanı Asteğmen Mehmet Kutulman verdi.

ŞEHİT TANK 6 AY ÖNCE NİŞANLANMIŞTI

Baba Ahmet Turan’ı yakınları teselli etmeye çalıştı. Şehidin evine ve sokağına Türk bayrakları asıldı, taziye çadırı kuruldu. Şehit Batuhan Tank’ın 6 ay önce nişanlandığı ve yakın zamanda dünyaevine girmeye hazırlandığı öğrenildi.

Perinçek’ten “devlet aklı devreye girmeli” çıkışı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder