26 Şubat 2020 Çarşamba

Yeni Star Wars serisi geliyor: The High Republic

Lucas Film, yeni bir Star Wars serisine hazırlandığını duyurdu.

BOLD– Toplamda 11 yapıma ulaşan Star Wars film serisinin 200 yıl öncesinde geçeceği belirtilen yeni seri; roman, çizgi roman ve çocuk kitaplarından oluşacak.

HIGH REPUBLIC AĞUSTOS 2020’DE KURULUYOR

The Rise of the Skywalker üçüncü evresini tamamlayan Star Wars evreni genişlemeye devam ediyor. Lucas Film, “Star Wars: The High Republic” adını verdiği yeni seri başlatıyor. Yeni girişimini bir video ile duyuran Lucas Film bizi çok sevdiğimiz hikayenin 200 yıl öncesine götürecek. İşte o video..

YENİ DÖNEM 5 KİTAPLA BAŞLIYOR

Ağustos 2020’de beş kitapla yeni evresini başlatacak olan Lucas, kitapların isimlerini de duyurdu: Star Wars: The High Republic: Light of the Jedi’, ‘Star Wars: The High Republic: Into the Dark’, ‘Star Wars: The High Republic: A Test of Courage’, ‘Star Wars: The High Republic Adventures’ ve ‘Star Wars: The High Republic’.


JEDI’LARIN ALTIN ÇAĞI

Skywalker efsanesini başlatan The Phantom Menace filminin 200 yıl öncesine dayanan High Republic, Jedi şövalyelerinin cumhuriyetin en önemli gücü olarak görev yaptığı bir dönemde Darth Nihil isimli baş kötüyle yapılan mücadeleyi konu alıyor. The High Republic’in filme dönüşüp dönüşmeyeceği ile ilgili bir değerlendirmede ise henüz bulunulmadı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder