7 Mayıs 2020 Perşembe

Sabah yazarı Tuna: “Mustafa Kemal’i eleştirmek neyse Başkan Erdoğan’ı eleştirmek odur”

İktidar kanadının İstiklal Savaşı göndermelerine bir yenisi eklendi. Sabah yazarı Salih Tuna, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Atatürk’e benzetti. “Mustafa Kemal’i eleştirmek neyse Başkan Erdoğan’ı eleştirmek de odur” dedi.

BOLD – CHP’li okurlarının Sözcü veya Cumhuriyet yazarları gibi kalem oynatmasını istediklerini iddia eden Sabah yazarı Salih Tuna, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı Atatürk’e benzetti.

ÖZGÜR ÖZEL VE CANAN KAFTANCIOĞLU’NA DA ATIF YAPTI

“Kurtuluş Savaşı esnasında Mustafa Kemal’i eleştirmek neyse, 2. Kurtuluş Savaşı verdiğimiz bugünlerde Başkan Erdoğan’ı eleştirmek de odur” ifadelerini kullanan Tuna, CHP’li Özgür Özel ve Canan Kaftancıoğlu’nun ‘bir şekilde’ darbe iması yaptığını ve Erdoğan’ı idamla tehdide çalıştıklarını ileri sürdü.

KILIÇDAROĞLU, KAMPANYA BAŞLATACAKLARINI SÖYLEMİŞTİ

“Gelecekleri varsa görecekleri de vardır; lakin, bizden sonraki nesiller için de bu tehlikeyi hepten bertaraf etmek gerekmez mi?” diye yazan AKP’li yazarın sözleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Erdoğan ve yapılandırdığı kurumların CHP’ye yönelik kampanya başlatacağı’ minvalindeki ikazını hatırlattı.

“Erdoğan, tabanındaki erimeye karşı CHP’yi tasfiye etmek istiyor”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder