24 Eylül 2020 Perşembe

11 yaşındaki kız çocuğunu tavşan besleme yalanıyla kandıran tacizciye 6 yıl 3 ay hapis

Trabzon’da 2 yıl önce 11 yaşındaki kız çocuğunu marulla tavşan beslemek bahanesi ile kandırarak cinsel istismarda bulunan 48 yaşındaki şahsa 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

BOLD – Trabzon Ortahisar’da 11 yaşındaki kız çocuğuna istismarda bulunan şahsın yargılandığı davada 6 yıl 3 ay hapis cezası çıktı. Mart 2018’de meydana gelen ve 7 şahidin ifade verdiği olayda, bir sitenin kapıcılığı ve güvenliğini üstlenen A.K’nin, 11 yaşındaki S’ye okuldan eve dönerken seslenip “Beni tanımadın mı? Amcanım. Gel tavşan besleyelim” dediği, eline marul tutuşturup otoparka getirdiği ve elbiselerini açarak vücudunun çeşitli yerlerine dokunduğu iddia edildi.

OKULDA ARKADAŞLARINA ANLATINCA ORTAYA ÇIKTI

Yaşadıklarını ertesi gün okulda ağlayarak arkadaşlarına anlatan S, korktuğunu ve yaşlı, sakallı birinin kendisini takip ettiğini düşündüğünü belirtti. Kızın ailesinin olayı öğrenmesi ve A.K’den şikâyetçi olması sonrası Trabzon Çocuk İzlem Merkezi (ÇİM), S’nin ifadesine başvurdu. Hazırlanan Adli Görüşme Değerlendirme Raporu’nda psikolojik sağlığının iyi olmadığı tespit edildi.

SAVCI ÇELİŞKİLİ İFADELERE DİKKAT ÇEKTİ

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye başlanan davanın dördüncü celsesinde esasa dair mütalaasını okuyan savcı, müşteki ve anne babası ile 7 farklı tanığın beyanından yola çıkarak şüpheli A.K’nin çelişkili ifadeler verdiğini değerlendirdi ve hapisle cezalandırılmasını istedi. Sanığın farklı tarihlerde 2 defa kız çocuğunu istismar ettiğine karar veren mahkeme heyeti A.K’yi 6 yıl 3 ayla cezalandırdı.

Gaziler isyanda: Başında şarapnel göğsünde mermi ile ayrıma maruz kalıyorlar

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder