25 Eylül 2020 Cuma

Skandalların rektörü Ali Gür’ün gidişi davullarla kutlandı

Yakalandığı amansız hastalık sonrası geçen aylarda aramızdan ayrılan psikiyatri uzmanı Prof. Dr. Haluk Savaş’ı Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Bölümü’ndeki görevinden atan ve Savaş’ın hapse atılması için doktorlara baskı yapan Rektör Ali Gür’ün gidişi davul ve zurnalarla kutlandı. 

BOLD – Gaziantep Üniversitesi’nde skandallarıyla gündemden düşmeyen Rektör Ali Gür dönemi bitti. Cumhurbaşkanlığı kararıyla tekrar atanmaya uygun görülmeyen Gür’le ilgili yüzlerce haksız soruşturma, yolsuzluk, resmi evrakta sahtecilik gibi iddialar olurken, tüm bu iddiaların nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor. Üniversite yerleşkesinde Gür’ün gidişi davul ve zurnayla kutlandı.

 

YERİNE ÖZAYDIN ATANDI

Gaziantep Üniversitesi’nde skandallarla gündeme gelen Rektör Ali Gür dönemi bitti! Resmî Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Rektör Ali Gür yerine Prof. Dr. Arif Özaydın atandı. Usulsüzlüklerle ve skandallarla gündemden düşmeyen Gür’ün görev süresinin dolması kentte bayram havası estirdi. Üniversite yerleşkesinde Gür’ün gidişi davul ve zurnayla kutlandı.

BURS PARALARIYLA MAKAM ARACI ALMIŞTI

Gür ile ilgili yüzlerce kişi hakkında haksız soruşturma, yolsuzluk, resmi evrakta sahtecilik gibi iddialar olurken, tüm bu iddiaların nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor. Daha önce görevi kötüye kullanma nedeniyle Gür hakkında soruşturmada başlatılmıştı. 15 Temmuz’dan sonra göreve iadenin en fazla olduğu üniversitenin Gaziantep Üniversitesi olmasının Rektör Gür’ün haksız ve keyfi uygulamalarından kaynaklandığı belirtiliyor. Dosyası skandallarla dolu olan Gür’ün, bir vakıf üzerinden burs paralarıyla 1 milyon TL’lik makam aracı aldığı da biliniyor.

Cezaevinden Kovid-19 teşhisiyle hastaneye kaldırılan 74 yaşındaki eski vekil İşbilen’in durumu ağır

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder