25 Şubat 2021 Perşembe

Asgari ücretliye telefonu çok gören AKP’linin özel okulu ve hastanesi var

Halkın ekonomik durumunun iyi olduğunu belirtmek isterken verdiği asgari ücretli örneğiyle tepki çeken AKP Milletvekili İsmail Tamer’in özel hastane ve özel okul işlettiği ortaya çıktı. Ayrıca vekilin oğlu da korona aşısını Türkiye’de ilk pazarlayanlar arasında yer alıyor.

BOLD – AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, çıktığı bir televizyon programında AKP Hükumeti’nin ekonomi programının eleştirilmesine tepki gösterdi. “Eleştiren insanlar cep telefonlarını altı ayda bir değiştiriyor, arabalarını yılda, belki de ikinci yılda değiştiriyorlar. Artık asgari ücretlinin evinin önünde arabası mevcut” dedi. Tamer’in sözleri tepkiyle karşılandı.

1956’DA KÖYDE DÜNYAYA GELDİ

Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, 10 Ağustos 1956 tarihinde Sivas Şarkışla’ya bağlı Maksutlu köyünde dünyaya geldi. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan uzun dönem kamu hastanelerinde görev yaptı. Sonra Kayseri Sağlık İl Müdürlüğü ve Kayseri Tabipler Odası Başkanlığı yaptı. Kayseri Devlet Hastanesi ve Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimliği, Özel Acıbadem ve Kayseri Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanvekilliği, Sivaslı Dernekler Federasyon Başkanlığı görevlerinde yer aldı.

HASTANESİ VE OKULU BULUNUYOR

AKP’den 24, 25, 26 ve 28. dönem Kayseri milletvekili olan Tamer, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal işler Komisyonu Sözcülüğü ve Üyeliği yaptı. Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal işler Komisyonu Üyesi. Tamer, Kayseri’de bir özel hastanenin işletmecisi ve özel bir eğitim kurumlarının sahibi.

OĞLU KORONA TESTİ SATIŞIYLA GÜNDEME GELDİ

Tamer’in oğlu Namık Tamer, koronavirüsün Türkiye’de görülmeye başladığı geçen yıl mart ayında WhatsApp durumundan yaptığı paylaşımla yasak olmasına rağmen 30 dolara Kovid-19 testi pazarladığı ortaya çıktı. Namık Tamer’in paylaştığı iddia iki ayrı durum görselinde “Kovid-19 Rapid Test için ön sipariş alınır. Lütfen iletişime geçiniz” ve “Kovid-19 test kiti mevcut” yazması dikkat çekti. Tamer’in koronavirüs testi siparişi aldığına dair paylaşımlar tepki topladı. Tamer tepkiler sonrası böyle bir paylaşımı son anda fark ettiği açıklaması yaptı.

HALKA CEP TELEFONUNU ÇOK GÖRDÜ

İsmail Tamer son olarak çıktığı bir televizyon programında, ekonomi ile ilgili eleştirilerle ilgili açıklama yaparken, “Bakıyoruz, eleştiren insanlar cep telefonlarını altı ayda bir değiştiriyorlar, arabalarını yılda, belki de ikinci yılda değiştiriyorlar. Artık asgari ücretlinin evinin önünde arabası mevcut” şeklindeki sözleri tepkiyle karşılandı. Tepkilerin ardından açıklama yapan Tamer, o sözleri ne zaman söylediğini hatırlamadığını o sözlerle apartman görevlilerini kastettiğini ifade etti.

Numan Kurtulmuş’un adamına 51 milyon liralık kıyak

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder