27 Şubat 2021 Cumartesi

İyi Partili Usta: 1 milyon yazar kasa fırlatacak insan var ama çekiniyorlar

Başbakanlıkta fırlatılan bir yazar kasa sonrası iktidara gelen AKP’nin son dönemdeki ekonomi politikası ile ilgili konuşan İyi Partili Erhan Usta, “Bugün 1 milyon tane yazar kasa fırlatacak insan var ama çekiniyorlar” dedi.

BOLD – İyi Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta, “Şu anda 1 milyon tane yazar kasa fırlatacak insan var ama kimse onu yapamıyor. İnsanların kendi sıkıntılarını anlatmaktan dahi çekindiği ortam var” dedi.

ESNAF HİÇBİR DÖNEM BU DENLİ SIKINTIYA DÜŞMEMİŞTİ

İyi Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta, Kanal 42’de Sümen Altı programına konuk oldu. Türkiye’nin esnafın bu denli sıkıntıya düştüğü bir dönemi hiç yaşamadığını söyleyen Usta, ekonomide yaşanan sorunların hepsini pandemiye bağlamanın doğru olmayacağını ifade etti.

EKONOMİ GEÇMİŞ KRİZ DÖNEMLERİNDEN YÜZ KAT DAHA KÖTÜ

Uzun süredir Türkiye ekonomisinin kötü yönetildiğini belirten Usta, “Türkiye’de ekonomi, geçmiş kriz dönemlerine göre yüz katı daha kötü. Konuşamıyorsunuz. Kimse bir şey söyleyemiyor, bunlar konuşulamıyor. Geçmişte Ecevit döneminde 1 tane yazar kasa fırlatıldı. Şu anda 1 milyon tane yazar kasa fırlatacak insan var etrafta ama hiç kimse onu yapamıyor. İnsanların kendi sıkıntılarını anlatmaktan dahi çekindiği bir ortam var. Bugün, eşi 3 gündür ayçiçek yağı istediği halde evine yağ alıp götüremeyen esnaf var” dedi.

 

Özlem Zengin’e hakaret yetmedi yalana sarıldı: Kadınlar Pembe Oda’yı kullanarak hamile kalıyor

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder