26 Şubat 2021 Cuma

Erdoğan’dan suikast planları deşifre olan Hotar’a destek ziyareti

Arjantin’e kaçan çete lideri Serkan Kurtuluş, delilleriyle AKP eski Genel Başkan Yardımcısı, 9 Eylül Üniversitesi Rektörü Nükhet Hotar’ın yönetimindeki suikast planlarını deşifre etti. Herkes Hotar’ın görevden alınmasını beklerken Erdoğan, Hotar’a makamında ziyarette bulundu.

BOLD – Arjantin’e sığınan suç örgütü lideri Serkan Kurtuluş, AKP’li 9 Eylül Üniversitesi Rektörü Nükhet Hotar’ın kanunsuz işlerine dair anlattığı delilli olaylara rağmen kimse ona dokunamadı. Hakkında ‘yasa dışı eylem talimatı verdiği’, ‘tehdit ve şantaj ile mal edindiği’ iddiaları bulanan Hotar’ı AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın makamında ziyaret etmesi dikkat çekti.

MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Hafta başında İzmir’de bir dizi törene katılan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 9 Eylül Üniversitesi ziyareti dikkat çekti. Üniversitenin düzenlediği “Göç: Önümüzdeki Yirmi Yılın Projeksiyonu ve Ötesi” konulu konferansa katılan Erdoğan, törene katılmadan önce Hotar’ı makamında ziyaret etti. Konferansta yaptığı konuşmada Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar’a teşekkür eden Erdoğan’a Hotar hediye takdim etti Yapılan ziyaret ve görüşmeden çok sayıda fotoğrafın Cumhurbaşkanlığı sitesinden yayınlanması Hotar’a destek mesajı olarak algılandı.

İŞİN İÇİNDE ERDOĞAN VE YILDIRIM DA VAR

Arjantin’e kaçan çete lideri Serkan Kurtuluş, yaptığı açıklamalarıyla Türkiye’de devlet-mafya ortaklığının ne kadar güçlü olduğunu gözler önüne serdi. AKP eski Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar’ın yönetimindeki suikast planlarını deşifre eden Kurtuluş, işin içinde eski Başbakan Binali Yıldırım ve AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da bulunduğunu iddia etti. Kurtuluş’un Rahip Brunson’a suikast, Rus uçağının düşürülmesi, Suriye’de yaşananlar ve FETÖ Borsası ile ilgili söyledikleri sonrası FBI da harekete geçti. Erdoğan’ın yaptığı bu ziyaret ise Kurtuluş’un çetenin içerisinde Erdoğan’ın da bulunduğu iddialarını güçlendirdi.

“Nükhet Hotar’a dokunurlarsa onun da dokunacağı yerler var”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder