14 Mayıs 2021 Cuma

AKP İl Başkanı bayramlaşacak diye acil servis esas duruşta

AKP Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir’in bayram ziyareti için gittiği devlet hastanenin acil servisinde sağlıkçıların hazır kıta bekletildiği ortaya çıktı.

BOLD – AKP Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir, bayramın ikinci günü sağlıkçılarla bayramlaşmak için Tokat Devlet Hastanesi Acil Servisine gitti.

Sağlıkçılarla bayramlaşan İl Başkanı Aldemir, bayramlaşma fotoğraflarını sosyal medya hesabında, “İl Gençlik Kolları Başkanımız Mesut Aktürk ve yönetim kurulu üyelerimizle beraber salgın sürecinde büyük emek ve gayretle çalışan sağlık ordumuzun nezdinde acil serviste görev yapan arkadaşlarımızla bayramlaştık. Rabbim kolaylıklar versin bayramınız mübarek olsun” notuyla paylaştı.

Aldemir’in paylaştığı fotoğrafta sağlık çalışanlarının hastane dışında tek sıra hazır kıta beklemesi dikkat çekti. Hastane dışında kendisini tek sıra hazır katı bekleyen acil servis çalışanlarıyla bayramlaşan Aldemir daha sonra servisin içine girdi.

Öte yandan, Aldemir’in bayramlaşma için gittiği emniyet ve jandarma görevlilerinin de hazır kıta bekletildiği öğrenildi.

Ama kısa süre sosyal medyada yayılan fotoğraflara vatandaşlar tepki gösterdi.

AKP İl Başkanı bayramlaşacak diye acil servis esas duruşta yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder