14 Mayıs 2021 Cuma

Alaattin Çakıcı’dan Sedat Peker’e ‘Cici Süleyman’ çıkışı: En İçişleri Bakanı Soylu’dur

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, bugün kaleme aldığı bir mektupta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yüklenen Sedat Peker’e ‘sus’ mesajı verdi.

BOLD – Sedat Peker’in Karadağ’a gidişinin Alaattin Çakıcı’nın tahliyesiyle ilişkilendirilmesi üzerine geçen sene bir video paylaşan Peker, Çakıcı ile anlaşmaları olduğunu belirterek iddiaları yalanladı.

Aynı videoda, Çakıcı’nın dostluğu da düşmanlığı da iyi bildiğini belirten Peker, hakkında yayılan ‘korktu’ iddialarının Çakıcı tarafından ortaya atıldığına ihtimal vermediğini söyledi.

Alaattin Çakıcı, sosyal medya hesabından bugün Peker’i hedef alan bir mektup paylaştı.

Mektubunda sabıkası yüzünden kendisinden muhtar dahi olamayacağını belirten Çakıcı, “Ama devletin bir bireyi olarak herkes kadar ülkemizde ve dünyada ki olayları yorumlama hakkına sahibim. Hep demişim imanımın kıblesi kabedir, mensup olduğum milletimizin yönü devletin bekası ve devamlılığıdır.

DEVLET BAĞIRSAKLARINI TEMİZLEYECEKTİR

Son günlerde Türkiye’nin geçmişine yönelik bazı oluşumlar deşifre edilmektedir. Bunların hepsi devlet arşivinde mevcuttur. Bugün gündeme getirmek Fetö’ye, HDP’ye, CHP’ye Davutoğlu ve Babacan ‘a ve bazı iyi partililerin eline geçmişten kaynaklanan bazı oluşumlarla ilgili silah vermektedir. Devletimiz zamanı geldiği zaman her türlü yasadışı pisliğe bulaşmış olan olanları layık olduğu yere kapatıp, devlet kurumları içerisinde bu tip insanlarla iş birliği yapanlardan dolayı bağırsaklarını temizleyecektir” dedi.

PEKER’E GÖNDERME

Peker’in hedefe koyduğu Soylu’ya övgüler düzen Çakıcı konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Aziz Türk milleti bundan emin olsun. Cumhuriyet tarihi terörle mücadele etmiş en İçişleri Bakanı sayın Soylu ile ilgili bir şeyler söylenmektedir. Sayın Soylu’yu Türkiye tanıyor. Terörle ile ilgili bedenini 5 bin derecedeki ateşin içine atmıştır. İnsan bir şeylerin ortaya dökülmesini istiyorsa lütfen sapla sapanı bir birinden ayırmasını bilmeli.

Yurt içi ve yurtdışında Türküm, Türkmen’im devlet benim için her şeydir diyenlere şunu hatırlatmak isterim, birileri yanlışın içindeyse Türkiye ‘nin bekası söz konusu olduğu bu dönemde görevini ifa edenlere söz söylememesi gerekir. Kişilerin bir birileri ile özel ilişkileri bile olsa mahremde kalmalı kamuoyuna saygılarımla arz ederken muhalefete devlet düşmanlarına şunu hatırlatmak isterim, temcit pilavı gibi sürekli sayın Bahçeli’yi , sayın devlet başkasını mafyayı özel afla çıkardı diye ibare kullanmayın.

AF OLMASA DA ÇIKACAKTIM

Af çıkmasa bile 8 ay sonra tahliye olacaktım. Ama size yolu gösteriyorum. Aftan evvel devam eden mahkemelerim var. Hızlandırın. Onursuz dışarıda özgür kalacaksam, adam gibi hapishaneye dönmeyi tercih ederim. Aziz Türk milletine, sayın devlet başkanımıza , benden dolayı sürekli suçlanan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı değerli ağabeyim Devlet Bahçeli’ye saygılarımla arz ederim.”

Sedat Peker, dün yayınladığı son videosunda, kendisi için ‘pislik mafya’ diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya  yönelik ‘Cici Süleyman, Tertemiz Süleyman, Temiz Sülü’ gibi ifadeler kullanmıştı.

Erdoğan’a ‘helallik’ teklifi

Alaattin Çakıcı’dan Sedat Peker’e ‘Cici Süleyman’ çıkışı: En İçişleri Bakanı Soylu’dur yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder