13 Mayıs 2021 Perşembe

Taylan Kulaçoğlu yine tutuklandı

“Sadece biz imza alınacak” denilerek Emniyet’e çağrılan Taylan Kulaçoğlu tutuklandı. Kulaçoğlu, sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek daha önce de 7 ay hapis yatmıştı.

BOLD – İmza bahanesiyle dün sabah emniyete çağrılan İsimsizler Hareketi’nin öncülerinden Taylan Kulaçoğlu akşam üzeri tutuklandı. Twitter hesabı da askıya alınan Kulaçoğlu’nun avukatı, Tamer Doğan yaptığı açıklamada “Müvekkilimiz Taylan Kulaçoğlu yine her zamanki gibi tutuklandı!” dedi. Açlığa, yoksulluğa, zulme, adaletsizliğe karşı duruşuyla tanınan Kulaçoğlu, tehdit, taciz, gözaltı, işkence ve tutuklama politikalarına karşı bir tavır sergiliyordu.

8 YILDIR İKTİDARIN HEDEFİNDE

İsimsizler Hareketi’nden yapılan açıklamada “Sekiz yıldır siyasal iktidarın hedefindeki arkadaşımız Taylan Kulaçoğlu, sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek bugün akşam saatlerinde gözaltına alındı. Tehdit, taciz, gözaltı, işkence ve tutuklama politikaları karşısında direnen arkadaşımızın yanındayız.” denildi. 

Taylan Kulaçoğlu daha önce de 17 Mayıs 2020’de Balıkesir Ayvalık’ta gözaltına alınmış ve yine sosyal medya paylaşımları gerekçesiyle tutuklanmıştı. 7 ay Balıkesir Burhaniye Cezaevinde kalan Kulaçoğlu, 2 Aralık 2020’de tahliye edilmişti.

Kürtler, Cemaat ve Solcular güne operasyonla uyandı

Fatih Tezcan istedi Taylan Kulaçoğlu gözaltına alındı

Taylan Kulaçoğlu yine tutuklandı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder