14 Mayıs 2021 Cuma

En fazla KHK’lıyı bağrından çıkaran Kavşut Köyü belgesel oldu

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine bağlı Kavşut Köyü 15 Temmuz’un ardından yaşananlar nedeniyle bir belgesele konu oldu. 2 bin 400 nüfuslu 400 haneli Kavşut’ta 200 civarında kamu görevlisi KHK’larla mesleklerinden ihraç edildi. Gazeteci Erkan Yiğitsözlü’nün yönetmenliğini yaptığı “KHK Köyü: Kavşut” adlı belgesel bugün Youtube üzerinden yayınlanacak.

BOLD – KHK’ların Anadolu insanı için nasıl bir kıyım olduğunu anlatan KHK Köyü Kavşut belgeseli bugün akşam Türkiye saatiyle 21:00’de KHK TV’nin Youtube hesabından yayınlanacak.

KHK’larla 2 bin 400 nüfuslu, 400 haneli köyde 200 civarı kamu görevlisi terörist yaftası vurularak mesleklerinden ihraç edildi. Gazeteci Ahmet Erkan Yiğitsözlü’nün yönetmenliğini yaptığı belgesel, Anadolu’nun mütevazı bir köyü ölçeğinde ülke genelindeki haksızlık, hukuksuzluk ve zulmü gözler önüne seriyor.

Kavşut Köyü’nde doktorundan askerine, hâkiminden savcısına, polisinden gardiyanına ya da öğretmenine kadar her meslek grubundan 200 civarında ihraç edilen KHK’lının yaşadıkları anlatılıyor.

En fazla KHK’lıyı bağrından çıkaran Kavşut Köyü belgesel oldu yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder