11 Mayıs 2021 Salı

İdlip’te faili meçhul saldırı: 1 asker şehit oldu

Suriye’nin İdlip kentinde Türk konvoyuna yapılan roketli saldırıda bir asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı’nın başsağlığı mesajında saldırının kimler tarafından yapıldığını açıklamaması dikkat çekti. 

BOLD – İdlib’de Türk ikmal konvoyuna yapılan saldırı sonucu 1 asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı. Yaralı askerler hastanede tedavi altına alındı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde 10 Mayıs’ta ikmal konvoyuna saldırı düzenlendiğini duyurdu. Düzenlenen roketli saldırıda bir askerin şehit olduğu, 4 askerin yaralandığı bildirildi. MSB’den yapılan açıklamada, “Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde (İdlib) 10 Mayıs’ta ikmal konvoyumuza yapılan roketli saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir. Saldırı sonrası bilinen hedefler ateş altına alınmıştır. Kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri’mize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz” denildi.

AKP sonrası hayal kırıklığı olur mu?

İdlip’te faili meçhul saldırı: 1 asker şehit oldu yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder