5 Mart 2020 Perşembe

Erdoğan şehitler konusunda 7 yıl önce farklı konuşmuş

“Şehitler tepesi boş kalmayacak, dedim, diyorum, diyeceğim” diyen AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 7 yıl önce de “Her yıl belli sayıda şehit vermeyi kabullenen bir anlayış, ne insanidir ne de vicdanidir” dediği ortaya çıktı.

BOLD – Son günlerde şehitler konusunda sık sık açıklama yapan ve şehitler tepesinin boş kalmayacağını yineleyen AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bu konuda 7 yıl önce söylediği sözler yeniden gündeme geldi. Erdoğan o sözlerinde şehit vermeyi sineye çekmenin insani olmadığına dikkat çekiyor.

“ŞEHİT VERMEYİ KABULLENMEK NE İNSANİDİR NE VİCDANİ”

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yinelediği “şehitler tepesi” vurgusu, akıllara 7 yıl önce sosyal medya hesabından paylaştığı bir açıklamayı getirdi. Erdoğan, partisinin grup toplantısında “Şehitlerimizin şehadetleri mübarek olsun. ‘Şehitler tepesi boş kalmayacak’ dedim, diyorum, diyeceğim” açıklamasında bulundu. Erdoğan, 2013 yılında “Her yıl belli sayıda şehit vermeyi, büyük bedeller ödemeyi sineye çeken, kabullenen bir anlayış, ne insanidir ne de vicdanidir” açıklamasında bulunmuştu.

 

Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu tutuklandı!

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder