4 Mart 2020 Çarşamba

Sosyal medyanın defalarca öldürdüğü ‘Çaycı Hüseyin’ isyan etti: ‘Panik atak oldum’

Elazığ depreminde, batan mülteci botunda, Yunan polisiyle çatışmada şimdi de koronavirüsten öldü, söylentilerine tepki gösteren Alpaslan Özmol, “Mizah da tadında olmalı” dedi.

BOLD – Türk televizyonlarının fenomen dizisi ‘Çocuklar Duymasın’ın Çaycı Hüseyin’i Alpaslan Özmol hemen her hafta farklı bir ölüm ilanı ile sosyal medyada gündem oluyor. Daha önce Avrupa’ya geçmek için Suriyelilerle bindiği botun devrilmesiyle boğulduğu söylenen Özmol hakkında, sınırda Yunan polisi ile çıkan çatışmada hayatını kaybettiğine ilişkin söylentiler yayıldı.

Elazığ depreminde bile öldüğü söylenen Özmol’un son ölüm nedeni ise koronavirüs. Bazı sosyal medya kullanıcıları Özmol’un dünyayı kasıp kavuran salgın yüzünden öldüğünü söylentilerini yayıyor.

‘MİZAH DA TADINDA OLMALI’

‘Öldü’ haberleri oyuncu Alpaslan Özmol’u isyan ettirdi. Özmol: “Bir gün gerçekten öleceğim ve kimse inanmayacak. Beni sürekli öldürüyorlar. Artık panik atak oldum. Her haberden sonra annem arıyor. Ailem ve dostlarım üzülüyor. Mizahsa da tadında olmalı” diye konuştu

‘ANNEM SESİMİ DİNLEYİP KAPATIYOR’

Söylentilerin ardından annesinin kendisini arayarak sesini duyup kapattığını anlayan Özmol, ”Oğlum haberler çıkıyor, korkuyorum’ diyor” dedi.

‘Kurtlar Vadisi Fikirtepe’ için 131 defa hapis talebi

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder