6 Mart 2020 Cuma

Süper Lig’de son 10 haftaya girildi, gözler 29 ve 30. haftada

Süper Lig’de son 10 haftaya girildi. 49 puanlı lider Başakşehir ile birlikte 48 puanlı Trabzonspor, Galatasaray ve Sivasspor şampiyonluk mücadelesi veriyor. 29.ve 30. haftalarda ise zirvenin rengini değiştirecek maçlar oynanacak.

BOLD – Süper Lig’de son 10 haftaya girildi. 4 takımın zirve mücadelesi veriyor. Şampiyonluk yarışında ise takımlar kritik maçlar oynayacak. Bu hafta gözler Sivasspor-Galatasaray maçında olacak. Sonuç sıralamayı da etkileyecek. Sivasspor evinde oynayacağı bu maçı kazandığında şampiyonluk mücadelesi veren takımlarla maçlarını tamamlayacak. Sadece Ligin 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanına gidecek. Kırmızı-Beyazlı takım pazar günü 19.00’daki Galatasaray karşılaşmasında önemli bir sınav verecek.

GALATASARAY KRİTİK EŞİKTE

Galatasaray’ın zorlu maçları bu hafta Sivasspor ile başlıyor. Deplasmana gidecek Sarı-Kırmızılı takım sonraki hafta ise evinde Beşiktaş’ı ağırlayacakb Aslan Zirve mücadelesi içinde olan Trabzonspor, Sivasspor ve Başakşehir ile de maçları bulunuyor. Aslan’ın 29. hafta Başakşehir ve 30. hafta Trabzonspor ile oynayacağı maçları peş peşe 3. şampiyonluğun yolunu açabilir.

TRABZONSPOR İÇİN 30. HAFTA ÖNEMLİ

Şampiyonluğun bir diğer iddialı ekibi Trabzonspor bir maçı eksik olarak Başakşehir’in arkasında 2. sırada yer alıyor. Bordo-Mavili takım Başakşehir ve Galatasaray ile maçı var. 30. haftada oynayacağı deplasmanda oynayacağı bu maç şampiyonluk içinde önemli bir viraj olacak.

BAŞAKŞEHİR TRABZON’A GİDECEK, GALATASARAY’I KONUK EDECEK

Lider durumda bulunan Başakşehir’in şampiyonluk yarışı için de olduğu Trabzonspor ve Galatasaray ile maçları bulunuyor. Trabzon maçı Turuncu-Lacivertli takım için önemli. Rakibinin bir maçı eksik olması berabere bitecek bir 90 dakika sonunda bile liderliğin el değiştirmesine neden olacak. Avrupa maçları da bu süreçte Başakşehir’i zorlayacak.

Not: Görseller skor’dan alınmıştır

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder