28 Mart 2020 Cumartesi

Juventus’ta kaptan Chiellini herkesi aradı, maaşta indirim teklif etti

Juventus kaptanı Giorgio Chiellini, koronavirüsü salgını nedeniyle kendisini tesislere kapattı. Karantinadaki odasından takım arkadaşları ile görüşen tecrübeli isim maaşlarda indirime gidilmesi için çalışıyor.

BOLD – Koronavirüsü salgını nedeniyle tüm dünyada ligler süresiz askıya alınırken milli yıldızımız Merih Demiral’ın formasını giydiği Juventus’da kaptan Giorgio Chiellini kendisini tesislerde karantinaya aldı. Tecrübeli savunmacı mücadelesini saha dışında da sürdürmeye devam ederken takım arkadaşlarını da maaşlarda indirim için ikna etmeye çalışıyor.

GELİRLER DÜŞTÜ KAPTAN DEVREDE

Tuttosport’ta yer alan habere göre; Kulüp tesislerindeki odasında kendisini karantinaya alan Juventus’un kaptanı, takım arkadaşlarıyla görüntülü konuşmalar yaparak maaşlarında indirime gitmeleri için onları ikna etmeye çalışıyor. Liglerin durması nedeniyle gelirlerinden mahrum kalan kulüplere ekonomik olarak yardımcı olmak isteyen futbolcuların bu davranışı örnek teşkil ederken Chiellini ilk görüşmeyi Başkan Andre Agnelli ile yaptı. Takım kaptanları Gigi Buffon, Leonardo Bonucci ve Cristiano Ronaldo ile görüşen Chiellini, takım arkadaşlarından tam destek alırken, diğer futbolcularla da görüşmelerini devam ettiriyor.

OYUNCULARDAN DESTEK, BİZ DE SİSTEMİN BİR PARÇASIYIZ

Yapılan görüşmeler sonucunda bütün futbolcular maaşlarda indirim kararına destek verirken “Biz de bu sistemin parçasıyız ve üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedikleri belirtildi. İtalyan ekibinde en fazla maaş yıllık 31 milyon euro kazanan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ödeniyor. Siyah-Beyazlı kulübün en büyük gideri de futbolculara ödenen maaşlar. Liglerin ertelenmesi ile birlikte, tribün, reklam ve ürün satış gelirleri ciddi bir şekilde düştü.

Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir hakkında suç duyurusu

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder