25 Mart 2020 Çarşamba

Netflix Nisan 2020 programını açıkladı

Netflix, Nisan 2020’de seyirciyle buluşturacağı içerikleri duyurdu.

BOLD– Koronavirüs salgını sebebiyle insanların evlerine kapandığı şu günlerde çevrim içi yayın platformlarının izlenme oranları da bir hayli yükseldi. Dünyanın en çok izlenen online yayın platformu Netflix de Nisan 2020 içeriklerini paylaştı. İşte nisan ayında Netflix’te bulabileceğiniz yeni içerikler.

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON GELİYOR

Netflix’in en çok izlenilen dizilerinden biri olan ‘La Casa de Papel’in 4’üncü sezonu 3 Nisan’da seyirciyle buluşacak.

Nisan’da görücüye çıkacak bir diğer dizi ise “Brews Brothers” Yeni bir Netflix komedi klasiği olması beklenen yapım 8 bölümden oluşacak ve 10 Nisan’da yayınlanacak. Dizi, iki erkek kardeşin hikayesini konu alıyor.

Meksikalı zengin bir ailenin yaşamını konu alan “La casa de las Flores”, üçüncü sezonuyla 23 Nisan’da yayında olacak.

Ünlü komedyen Ricky Gervais’i izleme fırsatı bulduğumuz After Life da yeni sezonuyla 24 Nisan’da yayında olacak. Dizi, eşinin ölümünün ardından yas tutmaya devam eden Tony’nin hayatını konu alıyor.

SERGIO, GERÇEK BİR HİKAYE

Gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkan ‘Sergio’, Bağdat’taki bir diplomatın hikayesini konu alıyor. Narcos’taki Escobar rolüyle tanınan Wagner Moura ve Latin Amerika’nın yükselen yıldızı Ana de Armas’ın başrolde olduğu Sergio, 17 Nisan’da yayında olacak.

Nisanda göreceğimiz bir diğer film ise Lois Lowry’nin kitabından uyarlanan animasyon filmi ‘Willoughby Ailesi. 22 Nisan’da yayında olacak film, ebeveynleri tarafından terk edilen ve modern bir aile olmak isteyen Willoughby kardeşlerin hikayesini konu alıyor.

EXTRACTION

Chris Hemsworth’ün canlandırdığı Tyler Rake isimli bir paralı askerin hikayesini konu alan ‘Extraction’, 24 Nisan’da yayında olacak. Aksiyon filminde Rake, bir suç örgütünün elinden bir çocuğu kurtarmaya çalışıyor. Yapımdan henüz bir fragman yayınlanmadı.

National Geographic Channel’ın belgesellerinden biri olan ‘Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi’, 22 Nisan’da son sezonu ile Netflix’teki yerini alacak. Bu sezonda Freeman, çeşitli kültürleri ve dinleri araştıracak.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder