25 Mart 2020 Çarşamba

‘Sokağa çıkma yasağının getirilmeme sebebi parasal mı?’

Halkın tedbir almadığını savunan Fatih Portakal yasak için ”Nedeni parasal mı diye düşünmeye başladım. Yoksa devlet kasasında zaruriyeti karşılayabilecek para yok mu?” dedi.

BOLD- Türkiye’de en çok merak edilen konuların başında sokağa çıkma yasağı getirilip getirilmeyeceği geliyor. Sağlık Bakanlığının her akşam açıkladığı ölü ve vaka sayıları artarken, hem muhalefet hem de toplumun çeşitli kesimlerinden sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar yasağın elzem olduğu görüşünde. İçişleri Bakanılığı 65 yaş ve üstü vatandaşlar için sokağa çıkma yasağı getirirken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ”Minimum mobilizasyon ve sosyalizasyon. Hedefimiz budur. Şu ana kadar da bu hedefi tutturduğumuzu düşünüyoruz” diyerek sokağa çıkma yasağına şimdilik gerek olmadığını dile getirdi.

‘NEDENİ PARASAL MI?’

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan FOX Ana Haber sunucusu gazeteci Fatih Portakal, hükumetin kaynak bulamadığı için yasağı ilan edemediğini ima etti. Halkın salgın konusunda tedbir almadığına ilişkin bir haberi paylaşan Portakal mesajında, ”Böyle bir araştırma sonucu ortadayken evde kalmayı zorunlu hale getirmemek tedbirsizlik. Nedeni parasal mı diye düşünmeye başladım. Yoksa devlet kasasında zaruriyeti karsılayabilecek para yok mu? diye sordu.

 

TRT’de koronavirüs vakası ortaya çıktı!

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder