13 Ocak 2021 Çarşamba

AKP’lilerin rüşvet çarkını TÜGVA İl Başkanı’nın ses kaydı ortaya çıkardı

Türkiye Gençlik Vakfı Hakkari İl Başkanı’nın, AKP il yönetiminin nasıl rüşvet aldığına ilişkin ses kaydı ortaya çıktı. TÜGVA İl Başkanı sesin montaj olduğunu öne sürerken AKP İl Başkanı ise ses kaydını yayanlarla ilgili suç duyurusunda bulundu.   

BOLD – Hakkâri ve ilçelerinde, AKP’li yöneticilerin yapılan atamalardan rüşvet aldığı ve ihalelerde yolsuzluk yapıldığına ilişkin 2 ayrı ses kaydı sosyal medyada gündem oldu. TÜGVA İl Başkanı ise sesin montaj olduğunu savundu.

İHALE VE ATAMALARDA RÜŞVET ALINDI İDDİASI

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Hakkari İl Başkanı ve Yüksekova İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Can’a ait olduğu iddia edilen ses kaydında, AKP Hakkâri İl Başkanı Emrullah Gür ve iş insanı N.S’nin de aralarında bulunduğu bazı kişileri ihalelerde ve atamalarda nasıl rüşvet alındığını anlatılıyor.

TÜGVA İL BAŞKANI “MONTAJ” DEDİ

Can’ın konuşmasının ortaya çıkması sonrası AKP İl Başkanı Gür, ses kayıtlarını yayan kimi sosyal medya kullanıcıları ve ses kaydında konuşan kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. 16 Aralık 2020 tarihli suç duyurusunda, ses kaydını paylaşan sosyal medya kullanıcılarının, “hakaret”, “iftira” ve “hedef gösterme” suçlamalarıyla cezalandırılması talep edildi. TÜGVA Hakkari İl Başkanı Mustafa Can ise ses kayıtlarının montaj olduğunu öne sürdü.

Yargı kayıp KHK’lı için kılını kıpırdatmıyor: 15 gündür savcı atanmadı

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder