14 Ocak 2021 Perşembe

Akşener Ümit Özdağ hakkındaki ihraç kararının bozulmasını “çok manidar” buldu

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ümit Özdağ’ın ihraç kararını bozan mahkeme kararını değerlendirdi. Kararı eleştiren Akşener “”Anlaşılıyor ki partimizin sistemi içerisinde yargı çok hızlı çalıştı bu çok manidar” ifadelerini kullandı.

BOLD – İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ümit Özdağ’ın partiden ihracını iptal eden mahkeme kararını eleştirdi. Yargının hızlı bir şekilde karar vermesini eleştiren Akşener, “manidar” yorumunda bulundu.

Meral Akşener, İstanbul’da gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  Akşener, Özdağ’ın ihracı hakkındaki iptal kararını “Anlaşılıyor ki partimizin sistemi içerisinde yargı çok hızlı çalıştı bu çok manidar. Yargı ile işi olan bütün vatandaşlar için de bu konuda örnek olur bu hızlı karar verme işlemi” sözleriyle eleştirdi.

“Demek ki Yargı Sayın Bahçeli’nin ortaya koyduğu tavrı doğru bulmuş” diyen İyi Parti lideri sözlerine şöyle devam etti:

“Bu arada çok uzun süre dava açılmış ifadesi alınmamış başta ben olmak üzere arkadaşlarımız var. 5 yıldır bir davam var sürüyor. Darısı onun başına. İl Başkanımızın kendi kendine bir müracaatı var. Orada da demek ki Yargı hızlı çalışabiliyormuş o soruşturmanın da çok hızlı olabileceğine dair bir örnek bu. Çok ilginç geldi bize, umarım bütün yargılamalarda aynısı olur.”

Bir gazetecinin “Süreç tekrarlanır mı?” sorusuna cevap veren Akşener, “Onu bilemem” dedi. Akşener “Biz kendi iç meselelerimizle vatandaşımızın meselelerini örtmeyeceğiz. Su yolunu bulur” şeklinde konuştu.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder