6 Mart 2021 Cumartesi

Eski eşini sokak ortasında tekmeleyen İbrahim Zarap gözaltına alındı

Samsun’da boşandığı eşini sokak ortasında ve çocuğunun gözü önünde teklemeyen İbrahim Zarap gözaltına alındı. Twitter’a düşen videodaki şiddet anları herkesi dehşete düşürdü. Sosyal medya kullanıcıları #ibrahimzaraptutuklansın” etiketi ile tepki gösterdi ve Zarap gözaltına alındı. Anne ise hastanedeki tedaviden sonra taburcu edildi.

BOLD – 8 Mart Dünya Kadınlar Günü arifesinde Samsun’da yine kadına şiddet olayı yaşandı. İbrahim Zarap, eski eşini sokak ortasında ve evladının gözü önünde tekmeleyerek ve yumruklayarak şiddete maruz bıraktı.

“NE OLUR YARDIM EDİN”

Olayın ardından kadının kardeşi olduğunu belirten Rümeysa isimli kullanıcı Twitter’da bir paylaşım yaparak, “Evet bu kez çok yakınımızda bu videodaki kişi benim ablam. O çığlık atan küçücük çocuk benim yeğenim. Ne olur yardım edin. İlk defa değil yüzlerce kez şikayetçi olduk hiç ceza almadı. Videoda sokak ortasında küçücük bir çocuğun önünde öldüresiye dövülen kişi benim ABLAM” dedi.

Sosyal medya kullanıcıları “#ibrahimzaraptutuklansın” etiketi ile tepki gösterdi. Adalet Bakanı Gül, İbrahim Zarap’ın gözaltına alındığını bildirdi. Canik Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddet Bürosu tarafından gözaltına alınan İbrahim Zarap’ın sokakta dövdüğü kadın, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, olay hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Gül, “Samsun’da kadına karşı şiddetin en aşağılık örneklerinden birinin sergilendiği olay hakkında soruşturma başlatıldı. Başsavcılık talimatıyla fail yakalanarak gözaltına alındı. Hukuk gereğini yapacak, failin yaptığı yanına kâr kalmayacak” ifadelerini kullandı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder