4 Mart 2021 Perşembe

İyi Parti’de fezleke çatlağı büyüyor: Ağıralioğlu ‘evet’ diyecek

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, fezlekeler konusunda AKP’nin oyununa gelmeyeceklerini söylerken İyi Partili Yavuz Ağıralioğlu, HDP’li vekillerin fezlekelerine ‘evet’ oyu vereceğini açıkladı.

BOLD – İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, katıldığı canlı yayında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in fezlekeler konusundaki açıklamalarının aksi yönünde açıklamalar yaptı.

FEZLEKELER İYİ PARTİDE KRİZE DÖNÜŞTÜ

Meclis gündemine gelen HDP milletvekillerinin fezlekeleri, İyi Parti’de krize dönüştü. HaberTürk’te yayımlanan Türkiye’nin Nabzı programına katılan Yavuz Ağıralioğlu, “Biz, gençlik yıllarımızdan itibaren teröre karşı şuurlu ve gözü açık bir hayat yaşadık. Terörle ilgili hassasiyetimiz de çok net ve bellidir. Milim sapmadık. Fezleke oylamalarına da tamamen aklım, kalbim, vicdanım ve gözüm açık elimi kaldıracağım ve evet diyeceğim” açıklamasında bulundu. Ağıralioğlu daha önce de HDP fezlekeleri konusunda Akşener ile farklı açıklamalar yapmıştı.

AKŞENER: İYİ PARTİ SİYASİ HESAPLARA MEZE OLMAZ

İyi Parti Grup Toplantısı’nda dün konuya ilişkin konuşan Akşener, “Mesela İyi Parti, terörden siyaset devşirme peşinde olanların ipiyle, kuyuya inmez. Mesela İyi Parti, adaleti, siyasi hesaplarına meze yapmaya kalkanlara, alkış tutmaz. Mesela İyi Parti, milletin derdi konuşulmasın diye önüne getirilen fezlekelere, gözü kapalı el kaldırmaz” demişti. Akşener’in bu sözlerini tek alkışlamayan vekil ise Ağıralioğlu olmuştu.

ABD’deki ‘Stop Erdoğan’ ilanı AKP’yi kızdırdı

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder