17 Nisan 2021 Cumartesi

Prens Philip’in cenaze törenine 30 kişi katıldı

İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth’in eşi Edinburg Dükü Prens Philip için Windsor Kalesi’ndeki St George’s Şapeli’nde cenaze töreni düzenlendi. Tören, koronavirüs tedbirleri kapsamında halka kapalı yapıldı.

BOLD – İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth’in eşi Edinburg Dükü Prens Philip için Windsor Kalesi’ndeki St George’s Şapeli’nde düzenlenen törenle defnedildi.

9 Nisan’da vefat eden 99 yaşındaki Prens Philip’in cenaze töreni, koronavirüs tedbirleri kapsamında halka kapalı olarak düzenlendi. Törene Kraliçe İkinci Elizabeth ile birlikte çocukları ve torunları dahil olmak üzere 30 kişi katıldı. Törene katılanlar şapelin içinde de maskelerini taktı ve sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde yerlerine oturdu.

Törenin yapılacağı Windsor kasabasında yoğun güvenlik önlemleri alınması dikkat çekti. St. George Şapeli’ne giden askeri alaya Prens Philip’in çocukları Prenses Anne, Prens Charles, Prens Edward ve Prens Andrew de eşlik etti. Şapelde Prens Philip için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Kraliçe, törende Kovid-19 önlemleri gereği yalnız oturdu. Aile ile arası iyi olmadığı söylenen Prens Harry de cenaze törenine katıldı.

Prens’in tabutunu, kendisinin tasarladığı bir Land Rover taşıdı. Prensin naaşı saygı duruşunun ardından St George’s Şapeli’nin içindeki Kraliyet Lahiti’ne yerleştirildi. Törenin tamamlanmasının ardından kraliyet ailesi üyeleri şapelden ayrılmaya başladı.

Recpect Enstitüsü, İslami İlimler Üniversitesi olma yolunda

Prens Philip’in cenaze törenine 30 kişi katıldı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder