16 Nisan 2021 Cuma

Reza Zarrab: Evimden de hayatımdan da defol git Ebru!

Şarkıcı Ebru Gündeş, 17 Aralık yolsuzluk soruşturmasının kilit ismi olan ve ABD’deki Halkbank davasındaki itiraflarının ardından serbest kalan eşi Reza Zarrab’a boşanma davası açtı.

BOLD – Şarkıcı Ebru Gündeş, evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı gerekçesiyle 11 yıldır evli olduğu İranlı Reza Zarrab’a boşanma davası açtı. Bodrum Aile Mahkemesinde açtığı davada Gündeş, eşinin başka kadınlarla ilişki yaşadığını öne sürdü.

Şarkıcı Ebru Gündeş, İranlı iş adamı Reza Zarrab’la 2010’da evlendi. Çiftin 1 yıl sonra Alara ismini verdikleri kızları dünyaya geldi. 17 Aralık 2013’te AKP’li 4 bakan ve çocuklarının da karıştığı yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan Zarrab, 28 Şubat 2014’te tahliye oldu. ABD’nin İran’a yönelik ambargosunun delinmesi için AKP iktidarında bakanları rüşvete bağladığı ortaya çıkan Zarrab, Gündeş ve kızıyla 22 Mart 2016’da tatil için gittikleri Miami’de havalimanında gözaltına alındı.

GÜNDEŞ KIZIYLA 6 KEZ ABD’YE GİTTİ

Tutuklanan Zarrab, 1 yıl sonra Halkbank davasında yaptığı itirafların ardından serbest kaldı. Zarrab, eşi ve kızı Türkiye’de olmasına rağmen New York’ta yaşamayı tercih etti. Ebru Gündeş ise, kızıyla birlikte 6 kez ABD’ye giderek eşiyle görüştü. Hürriyet’in haberine göre Gündeş boşanma davasında eşinin, kızıyla ABD’ye gelmeyi kabul etmemesi üzerine kendisine, “Sen beni ilgilendirmiyorsun, seninle işim kalmadı. Çocuğumu buraya getireceksin. Ben zaten seninle boşanacağım, bu iş böyle devam etmez. Evimden de hayatımdan da defol git” dediği iddiasında bulundu.

GİZLİLİK TALEBİ

Boşanma kararı alan Ebru Gündeş, Bodrum Aile Mahkemesinde dava açtı. Gündeş, davanın gizli görülmesini de talep etti. Bodrum Aile Mahkemesi, 12 Nisan’da verdiği kararda tarafların 2 hafta içinde dosyaya ilişkin savunma ve itirazlarını iletmesi için süre verdi. Mahkeme ayrıca çiftin çocuklarının velayeti, psikolojik durumu ve tarafların boşanma nedenleri hakkında sosyal inceleme raporu alınmasına hükmetti.

Yürü ya Şenol: Turkcell’de 56 bin lira maaşlı koltuğa oturdu

Reza Zarrab: Evimden de hayatımdan da defol git Ebru! yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder