23 Mart 2019 Cumartesi

Atilla Taş’ında artık bir kanalı var

15 Temmuz sonrası tutuklanan uzun süre İstanbul Silivri Cezaevi’nde kalan şarkıcı Atilla Taş, tahliye olduktan sonra Youtube’de kendi kanalını kurdu.

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan Meydan Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapan ve sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı muhalif paylaşımları nedeniyle hakkında “örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek” suçundan dava açılan Atilla Taş, 3 yıl 1 ay 15 günlük hapis cezasına çarptırılmıştı.

İstanbul 25’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada yaklaşık 14 ay boyunca tutuklu kalan Atilla Taş, cezasının İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi (İstinaf) 2. Ceza Dairesi tarafından onaylanmasıyla geri kalan hapis cezası olan 3,5 ayı Kocaeli Kandıra Açık Cezaevi’nde geçirdi.

Yaklaşık bir ay önce tahliye olan Atilla Taş hakkında denetimli serbestlik hükümleri uygulanıyor.

22 Mart günü Youtube’de “Atilla Taş TV” adıyla kanal kuran şarkıcı Taş, “Karakola gidiyorum” konulu bir video paylaştı. Video de denetimli serbestlik hükümleri gereği hafta 4 gün polis karakoluna imzaya gittiğini anlatan Atilla Taş, neden Youtube kanalı kurduğundan da bahsetti.

Ana akım medya da kendisine karşı ambargo uygulandığını belirten Atilla Taş, Kanal D’de yayımlanan kendisinin de rol aldığı Karışık Kaset isimli filmdeki 15 dakikalık görüntüsünün kesildiğini anlattı.

Siyasetten tiksindiği bu nedenle politik bir kanal kurmayı düşünmediğini ifade eden Taş, sevenlerinden ve takipçilerinden kanalını beğenerek takip etmesini istedi.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder