22 Mart 2019 Cuma

Şenol Güneş: Morali bugün yakaladık, bu işin başlangıcı

EURO 2020 Elemeleri’ne 2-0’lık Arnavutluk galibiyetle başlayan A Milli Takım’da yüzler gülüyor.

15 yıl aradan sonra tekrar Milli Takımın başına geçen Şenol Güneş, herkesin mutlu olmasını istediklerini belirterek “Milli Takım ortak değer. Onunla sevinip, üzülüyorsak; o sorumluluk da var. Bütün oyuncular sahaya çıktığında elinden geleni yaptı.” ifadelerini kullandı.

Maç sonu düşüncelerini aktaran Güneş, 2-0’lık skor için “iyi sonuç, morali bugün yakaladık ama bu işin başlangıcı. İyi başlamak, iyi bitirmek gerekiyor” dedi.

Şenol Güneş, maç esnasında oyuncularını sık sık uyardı.

HAZİRAN’DA İKİ BÜYÜK MAÇA HAZIR OLALIM 

Şenol Güneş üç gün sonra oynayacakları Moldova maçıyla galibiyet sevincini devam ettirmek istediklerini vurgulayarak “Asıl bize lazım olan Moldova maçıyla bunu devam ettirmek ki, Haziran ayındaki iki büyük maça hazır olalım.

Haziran ayındaki Fransa ve İzlanda maçları önemli. Bu maçlardan 4 puan çıkarmak, birini kazanmak önemlidir. Bu takımın toparlanıp sahasında diğer takımlara puan kaybı yaptıracağını düşünüyorum. Adım adım gitmek zorundayız.” açıklamasını yaptı.

KAPTAN EMRE’Yİ TEBRİK EDİYORUM

Şenol Güneş, Kaptan Emre Belözoğlu ile ilgili düşüncelerine de aktararak şunları söyledi: “Kaptanı tebrik ediyorum. Geldiği ilk günden beri birlikte çalışmamızda çok katkı yaptı, verimliydi. Burak da öyleydi.

Genç oyuncularımız da…Deplasmanda zor bir maçımız vardı. Böyle bir dönemde saha içi lidere ihtiyacımız vardı. Onu çok iyi yaptı. Takıma bir abi ve büyük olarak örnek olduğu için kaptanı tebrik ediyorum.”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder