22 Mart 2019 Cuma

İtirafçı Ol Yoksa…

2015 haziranda tayinim çıktı. Temmuzdan sonra tayin çıkan yerle görüştük gelmeyin dendi. Öncekilerde başınızın çaresine bakın dedi. Biz de kayınpederin zeytinlikteki evine taşınmak zorunda kaldık. Ekim’de muhtar sıkıştırdı ikamet aldık. 1 hafta sonra 2 araba polis 2 araba jandarma şafak operayonuyla geldiler. Detaylı arama oldu hanımı alıp götürdüler. Oğlum 5.5 aylık emiyordu.

Hanım 2 gün nezarethanede kaldı sonra tutuklandı. Șakran’a sevk edildi. Yaklaşık 6 ay kadar bebeğiyle tutuklu kaldı. Tutukluluğu süresince hanımın arkadaşları ailesine maddi manevi destek olmuş.Hanım alındıktan sonra benim için ikametimize geldiler benimde aranma sürecim başladı hiç ziyarete gidemedim şehir dışındaydım. 3 ay sonra babamın yanına döndüm 6 ay oğlumu eşimi göremedim. Eşim bebekle ilgili sürekli direk savcıya iadeli taahhütlü dilekçe gönderiyormuş. En son savcı ile görüşmesinde bu cocuga içeride birşey olursa benim vicdanım rahat etmez diyerek etkin pişmanlığa zorlamış eşim kabul etmeyip ifadesini tekrarlamış savci ; senin bu anlattığına ben inansam hakim inanmaz 7.5 yıl hüküm alırsın çıktığında bu çocuk okula başlar diye tehdit etmiş konuşmaları bu şekilde sonlanmış, hanım beklemediği halde tahliye haberi gelmiş.

Tahliye olduktan sonra eşim ile ilgili, hamile kadına kumpas diye haber çıkmış. Etkin pişmanlıktan yararlanıp çıktığı yazılmış. Savcının haberinde ama eşimin öyle bir beyani olmamış 2. mahkemesi oldu ikisinde de ifade etti. Komşumuz vasıtasıyla 13 Şubat’ta ki mahkeme için mahkemeye 2 gün kala avukat ayarlandı. Mahkeme ertelendi.

2017 Şubat’ta kızım oldu. Hanımın sigortasini bir akrabası dışardan odeyerek hastane masrafları karşılandı. Șu anda 2 çocuğum ve eşimle halen borcu ödenmekte olan babamın evinde oturuyoruz. geçimimizi babam sağlıyor. Özel sektörde emekli ve çalısan işten çıkarılma durumu var. Maddi sıkıntılardan dolayı darlanıyor. Benimde elimden birşey gelmiyor. 1 aydır hanım evde sütlaç yapıyor. Ben seyyar satıyorum en azından pazar paramız çıksın diye. Bizim yaşadıklarımız mağduriyetler de bunlar.

Allah tüm mağdurların yardımcısı olsun.



Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/03/22/itirafci-ol-yoksa/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder