23 Mart 2019 Cumartesi

Ekrem İmamoğlu’ndan “Damat” göndermesi: Biz öyle damatlı, gelinli işleri sevmeyiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar’da katıldığı bir programda belediyelerdeki kadrolaşmaya tepki göstererek, “Hiçbir belediye akraba kulübüne dönemez. Biz öyle oğlan, kızı, damadı, gelini falan bu işleri sevmeyiz” ifadelerini kullandı.

İyi Parti’nin de desteklediği CHP’li Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçimlerini kazanmaları durumunda iktidarın kendine çeki düzen vereceğini ifade etti.

“AHBAP ÇAVUŞ İLİŞKİSİ İSTEMİYORUZ”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini devraldıklarında belediyelerdeki kadrolaşmalara izin vermeyeceklerini vurgulayan İmamoğlu, “Böyle ahbap çavuş ilişkisini istemiyoruz” dedi.

Üsküdar’ın Yavuztürk Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunda vatandaşların sorunlarını dinleyen Ekrem İmamoğlu, “Hiçbir belediye akraba kulübüne dönemez. Biz öyle oğlan, kızı, damadı, gelini falan bu işleri sevmeyiz. Bu işler bize göre değil. Kamu görevi yapıyoruz biz. Aile şirketi yönetmiyoruz.” ifadesini kullandı.

İSİM VERMEDEN ERDOĞAN’A GÖNDERME: HİÇBİR KURUMDA AKRABAMIZ OLMAYACAK

İsim vermeden Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren İmamoğlu, “Devletin, milletin parasını kolluyoruz ve hizmet üretiyoruz. Ailesi gitsin işine baksın. Sadece eşimi siyasi temsiliyet gereği yanımda hep beraber yol yürüyen iki hayat arkadaşı olarak görebilirsiniz. Onun dışında siyasi olarak ve yönettiğimiz kurumların hiç birisinde bizim akrabalarımızı görmeyeceksiniz.” dedi.

“HATALARINI ANLAMAZLARSA 2023’TE TÜRKİYE’Yİ KAZANIRIZ”

“Biz kazandığımız an itibariyle belki aynaya bakarlar hatalarını anlarlar, çözüm ararlar.” diyen İmamoğlu, “Aramazlarsa 2023’te de Türkiye’nin seçimini kazanırız. Bugün İstanbul’u kazanırız, 2023’te de Türkiye’yi kazanırız. İyi rekabet, güçlü rekabet; millet bundan faydalanır. Siyasi kurumlar yenilenmeli. Siyasi kurumlar hizmet etmeli. Partiler araçtır. Çıkarız milletin huzuruna 2023’te: Bakarlar bunlar mı iyi, onlar mı iyi? Ona göre oy verirler. Çok zorlanırlarsa orayı da bize devredebilirler.” dedi.

Karamollaoğlu: Berat Albayrak Aileden Sorumlu Bakan olsun

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder