12 Temmuz 2019 Cuma

Abdullah Gül: İlkeli olun, hep değerleriniz olsun

11 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, adını taşıyan üniversiteden mezun öğrencilere “Yaptığınız iş daima insanlara hizmet etmek amacıyla olsun. Prensipli olun, ilkeli olun, hep değerleriniz olsun” tavsiyesinde bulundu.

BOLD – Kayseri’de adını taşıyan Abdullah Gül Üniversitesi’nin (AGÜ) 2018-2019 yılı mezuniyet törenine katılan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yaptığı konuşmada üstü kapalı mesajlar verdi. Gül basın mensuplarının yeni parti sorularına cevapsız bıraktı.

DÜRÜST VE EMİN İNSANLAR OLUN

Gül, “En başında şunu söyleyeceğim, her şeyin başı iyi insan olmaktan geçiyor. O yüzden iyi insan olun ve bunun yanında dürüst ve emin insanlar olun. Şeffaf olun ve şunu unutmayın ki, en büyük güç şeffaflıkta. Hiçbir şey gizli olmasın ve çok aykırı fikirleriniz olursa da onu çok şeffaf bir şekilde savunun” dedi.

GÜNLÜK BAŞARI PEŞİNDE KOŞMAYIN

Öğrencilere yaptıkları işleri daima insanlara hizmet etmek amacıyla yapmalarını tavsiye eden Gül, “Prensipli ve ilkeli olun, hep değerleriniz olsun. Günlük başarıların peşinde hiç koşmayın, başarılarınız hep uzun vadeli olsun ve sadece size değil bütün insanlığa hizmet edecek başarılarınız olsun” ifadelerini kullandı.

YENİ PARTİ VE S-400 SORULARI YANITSIZ KALDI

Abdullah Gül Üniversitesi’nin (AGÜ) mezuniyet törenine katılmak için Kayseri’ye gelen Abdullah Gül, burada gazetecilerin son dönemde gündemde olan yeni parti ve S-400’lerle ilgili sorularını yanıtsız bıraktı. Gül, “Buraya eğitim amaçlı geldik. Söyleyeceklerimin bunun önüne geçmesini istemiyorum” dedi.

AGÜ 2. MEZUNLARINI VERDİ

2010 yılında kurulan Abdullah Gül Üniversitesi, bu yıl 2. mezunlarını verdi. 133 lisans ve 14 lisansüstü mezun veren AGÜ, en genç 200 üniversite arasında bulunuyor. Gül, “İsmimi taşıyan bir üniversitenin açılışında nasıl bulunduysam, mezuniyetinde de her zaman bulunmak benim için bir heyecan” şeklinde konuştu.

Yeni parti kış veya ilkbahara kaldı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder