11 Temmuz 2019 Perşembe

Erdoğan’dan ‘bağlılıklarını bildiren’ vekillere: Bunların da sonu hüsran olacak

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yeni parti kuracak Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu için “Bunların da sonu hüsran olacak” dedi.

BOLD – Hükümet yanlısı Hürriyet gazetesinin yazarlarından Abdulkadir Selvi, Erdoğan’ın milletvekilleri ile yaptığı görüşmeye dair kulis bilgiler içeren bir yazı kaleme aldı.

Yeni oluşumların AKP’den çok sayıda milletvekilini koparacağı konuşulurken Selvi, milletvekillerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bağlılık beyanında bulunduklarını yazdı. Milletvekillerinin “Yanınızdayız, siyasete sizinle başladım, sizinle bitiririm, benim liderim sizsiniz, başka arayışım olmaz” dediklerini ifade etti.

AKP ARTIK ALTIN ÇAĞINI YAŞAMIYOR

Abdulkadir Selvi, Erdoğan’ın bu tablodan memnuniyet duyduğunu belirterek, isim vermeden yeni oluşumlar için “Bunların da sonu hüsran olacak” açıklaması yaptığını dile getirdi. Selvi, Erdoğan’ın güçlü bir lider olduğunu ancak Erkan Mumcu’nun ve Abdüllatif Şener’in ayrıldığı dönemlerdeki altın çağını yaşayan bir AKP’nin şu anda var olmadığını dile getirdi.

GÜNEŞ İKİNDİYE DOĞRU YAKLAŞIYOR

Selvi, “Şimdi ise üzerinde 17 yılın yorgunluğu ve seçim sandığından çıkan bir değişim talebiyle karşı karşıya olan bir parti var. Güneşin öğleden sonrayı gösterdiği ve ikindiye doğru yaklaştığı bir dönem…” ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLLERİ ÜMMET LİDERİ DİYE HİTAP EDİYORMUŞ!

Yeni partinin ayak seslerinin yakından hissedilmeye başlandığını, Erdoğan’ın 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ali Babacan ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na kırgın olduğunu söyleyerek yaptığı, “Ümmeti parçalamaya hakkınız yok” ifadesini hatırlatan Selvi, milletvekillerinin Erdoğan’a ‘ümmet lideri’ diye hitap ettiğine dikkati çekti.

Erdoğan’a ‘ümmet’ tepkisi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder