11 Temmuz 2019 Perşembe

İyi Partili Ümit Özdağ’dan Soylu’ya: Peşime taktığın polisleri çek

İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İstanbul ve Ankara’da peşine polis taktığını iddia ettiği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

BOLD- Ümit Özdağ twitter hesabından Soylu’nun kendisini takip etmesi için polis görevlendirdiğini açıkladı. “Ankara ve İstanbul’da peşime taktığın polisleri çek, gel Türkiye’ye kimin zarar verdiğini televizyonda, halkın önünde tartışalım. Benimle tartışmak cami avlusunda vatandaş kandırmaya benzemez” ifadelerini kullandı.

MÜLTECİ SORUNU TARTIŞMASI İLE BAŞLADI

Soylu ile Özdağ arasındaki gerginlik mülteci meselesinden çıktı. Günboyu gazetesi yazarı Durmuş Ali Özyiğit, Bakan Süleyman Soylu’nun İstanbul seçimlerinde “Bizi mülteciler bitirdi” ifadelerini kullandığını iddia eden bir yazı kaleme aldı. Yazı üzerine Soylu, Özyiğit’e sosyal medya hesabından tepki göstererek hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

SOYLU YAZIYI PAŞLAYAN ÖZDAĞ’I DA HEDEF ALDI

Soylu, aynı zamanda Özyiğit’in yazısın paylaşan İyi Parti milletvekili Ümit Özdağ’ı da hedef alarak “Bir medya zararlısıyla bir insan zararlısı yalanlarda bir araya gelmişler, iftiralarla garibanlar üzerinden siyaset devşiriyorlar. Hiçbir şeye üzülmüyorum da arada profesörlük unvanının saygınlığına halel geliyor, ona üzülüyorum” dedi.

Can Ataklı: ‘Süleyman Soylu’nun bileti kesildi, yeni partiye bile geçebilir’

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder