11 Nisan 2020 Cumartesi

Adana şaşırtmadı: Koronalı hasta önce kaçtı, sonra intihar etmek istedi, nihayet tedaviyi kabul etti

Koronavirüs testi pozitif çıkan Adanalı, hastaneden kaçtı. Kırık cam parçasını boğazına dayayıp intihar etmek istedi. 1 kilometre boyunca polisleri peşinden koşturdu. Yakalanınca da tedaviyi kabul etti.

BOLD – Türkiye, koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkınca hastaneden kaçan hasta vakalarına son dönemde alıştı.

Ancak Adana’da durum bir adım öteye taşındı. Testi pozitif çıkan şahıs, önce hastaneden kaçtı. Sonra intihara teşebbüs etti. Polisleri 1 kilometre peşinden koşturdu. Yakalanınca da tedaviye ikna oldu.

TESTİ POZİTİF ÇIKINCA HASTANEYE YATACAĞI BİLDİRİLDİ

Hamit S. yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle Adana Şehir Hastanesi’ne başvurdu. Koronavirüs testi pozitif çıkınca hastanede tedaviye alınması gerektiği bilgisi verildi.

Tedaviyi reddeden Hamit S., hastanede cam kırıp bir parçasını eline aldı. Çalışanları tehdit etti. Boynuna cam parçasını dayayıp kaçtı. Yaklaşık 1 kilometre polisleri peşinden koşturdu.

BASIN MENSUPLARINA CAM PARÇASI VE DUBA FIRLATTI

Adana Şehir Hastanesi otoban çıkışı yanına gelince, önünü kesen polis ekiplerine rağmen cam parçasını boynunda tutup direnmeye devam etti. Yaklaşık 10 dakika da o şekilde direndi. Kendini görüntüleyen gazetecileri fark edince elindeki cam parçası ve yerdeki dubayı onlara fırlatıp polise teslim oldu.

Polisin kelepçe takarak sakinleştirdiği Hamit S., ikna edilince tedaviyi kabul etti.

Korona şüphelisi maske takmamak için direndi: Ben sizden korkuyorum

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder