9 Nisan 2020 Perşembe

Getir’in ikinci deposu da koronavirüs nedeniyle kapatıldı

Sipariş uygulaması Getir’in Ataşehir deposundaki bir çalışanda koronavirüs tespit edilmesinin ardından şimdi de Bulgurlu deposunda bir çalışanın Kovid-19 testi pozitif çıktı. Her iki depoda da çalışmalar durduruldu.

BOLD – Getir, Bulgurlu deposu çalışanının koronavirüse yakalandığını açıkladı ve depoda çalışmaların durdurulduğunu bildirdi. Çalışanın durumunun iyi olduğu açıklandı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Sipariş uygulaması Getir’in İstanbul Bulgurlu’daki deposunda çalışan bir kuryenin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi sonucunun pozitif olduğu açıklandı. Getir’in Twitter hesabından yapılan açıklamada, kuryenin durumunun iyi olduğu belirtilirken, konuyla ilgili belirlenen prosedür paylaşıldı. Depoda çalışma durdurulurken, çalışanların 14 gün evlerine gönderildiği aktarıldı.

DAHA ÖNCE DE DİĞER DEPOSUNDA ÇALIŞMALAR DURDURULMUŞTU

Getir’in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “İstanbul Bulgurlu depomuzda çalışan bir kurye arkadaşımızın maalesef Kovid-19 pozitif olduğunu öğrendik. Arkadaşımızın durumu iyi” denildi. Daha önce firmanın Ataşehir’deki deposunda görevli bir çalışanın kontrole gittiği hastanede gözlem altına alınması sonucu söz konusu depoda çalışmanın durdurulduğu açıklanmıştı.

Kefen parasını tüketen Türkiye astronomik faizle borçlanmaya başladı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder