15 Temmuz 2020 Çarşamba

Bağcılar’da 5 ayrı adresteki 10 dükkanda aynı anda yangın çıktı

Bağcılar Güneşli semtinde gece saatlerinde 5 ayrı adreste çok sayıda iş yerinde yangın çıktı. İtfaiyenin müdahale ettiği yangında 10 iş yeri zarar gördü.

BOLD- Bağcılar’da gece 02.00 sıralarında, Güneşli semtine bağlı Fevzi Çakmak Caddesi, Üsküp Caddesi, Kirazlı Caddesi ve Menderes Caddesindeki 5 farklı adresteki iş yerlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi.

10 DÜKKAN YANDI

Olay yerlerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, kısa sürede yangınları söndürürken bir süre soğutma çalışması yaptı. Yangında 10 iş yerinde maddi hasar meydana geldiği belirlendi. İtfaiye ekiplerinin çalışma yaptığı sırada polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.

Kendilerine yangının çıkış nedeni hakkında bilgi verilmediğini söyleyen, iş yeri yanan bir esnaf, “500 metre ileride de bir yakımıza ait iş yerinde de yangın çıktı” diye konuştu. Yangınların terör eylemi olup olmadığı bilinmezken, polis ve itfaiye yangının çıkış sebebini belirlemek amacıyla çalışma başlattı.

Pirzola yerken eli yanmasın diye 100’lük banknot kullandı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder