16 Temmuz 2020 Perşembe

Ünlü yazılımcı New York’taki dairesinde elektrikli testereyle parçalanmış halde bulundu

Nepal, Bangladeş ve Nijerya’da hizmet veren popüler yemek, taksi, kurye uygulamaları Pathao ve  Gokada platformlarının kurucularından Fahim Saleh başı ve uzuvları parçalanarak öldürüldü.

BOLD – ABD medyası, New York kentindeki dairesinde öldürülen 33 yaşındaki Fahim Saleh’in cesedini, kendisinden bir gün boyunca haber alamadığı için dairesine giden, kız kardeşi tarafından bulunduğunu yazdı.

Teknoloji girişimcisi Saleh, Nepal ve Bangladeş’te taksi, kurye ve yemek siparişi hizmetleri veren Pathao ile Nijerya’daki Uber benzeri motosiklet taksi uygulaması Gokada platformlarının kurucularından.

ŞİRKETLERİNDEN TAZİYE

Kurucusu olduğu şirketle Gokada ve Pathao, Saleh’in ölümünü doğrularken, polis cinayetle ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Saleh’in kurucularından olduğu Gokada ve Pathao sosyal medyadan taziye mesajları yayınladı. Gokada’dan yapılan paylaşımda, “Kurucumuz ve CEO’muz Fahim Saleh’in ani ve trajik kaybını derin bir üzüntüyle bildiriyoruz” denildi. Pathao şirketinden ise, “Bizim için sonsuza kadar bir esin kaynağı olacaksın” ifadeleri kullanıldı.

CESEDİN YANINDA ELEKTRİKLİ TESTERE BULUNDU

ABD’li ünlü haber kanalı CNN’in haberine göre, apartmanın güvenlik kamerası kayıtlarında Saleh’in asansöre tamamen siyah giysiler içindeki yüzü maskeli bir kişiyle bindiği görülüyor. Dairede başı ve uzuvları kesilmiş cesedin yanında prizde takılı olan bir elektrikli testere ve siyah torbaların da bulunduğu belirtiliyor. Bir polis yetkilisine dayandırılan habere göre ise, cinayet profesyonel kişi yada kişilerce işlenmiş.

Gölde kaybolan ünlü dizi oyuncusunun cesedi bulundu

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder