15 Temmuz 2020 Çarşamba

Koruma polisinin Kovid-19 testi pozitif çıkan Meral Akşener Meclis’teki anmaya katılmıyor

Koruma ekibinden bir polis memurunun Kovid-19 testi pozitif çıkan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan’ın da katılacağı anma törenlerine gitmeyecek.

BOLD – Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) 15 Temmuz’un yıl dönümü dolayısıyla bir anma programı düzenlenecek. programa tüm siyasi partilerin yanı sıra AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da katılacak.

KORUMA POLİSİNİN TESTİ POZİTİF

Program öncesi İyi Parti’den yazılı bir basın açıklaması geldi. Açıklamada Genel Başkan Meral Akşener’in programa katılmayacağı bildirildi. Sosyal medyadan da yapılan duyuruda, ”Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, 15 Temmuz’un yıl dönümünde Gazi Meclisimizde düzenlenecek anma programına, kendisinin koruma ekibinden bir polis memurumuzun Kovid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle, diğer katılanları riske atmamak adına maalesef katılamayacaktır” denildi.

Açıklamanın devamında Merak Akşener’in Kovid-19 testinin negatif çıktığı bu rağmen katılımcıları riske etmemek için katılmama kararı aldığı belirtildi.

Dün Erdoğan’ın da katılacağı anma törenleri için katılımcı milletvekillerinden Kovid-19 testi istendiği yönündeki haberler basına yansımıştı.

15 Temmuz’un yıldönümünde polis 15 Temmuz gazilerini tartakladı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder