9 Eylül 2020 Çarşamba

Emine Erdoğan damadın çalışanlarını aç gönderdi, aşure de ikram etmedi

Emine Erdoğan’ın 10 bin liralık altın kaplamalı musluk önünde aşure pişirmesiyle gündeme gelen Saray mutfağı, toplantıya davet edilen damat Berat Albayrak’ın bakanlığındaki personele yemek çıkaramadı. Hazine ve Maliye Bakanlığı personeline suyla öğün geçiştirdi.

BOLD – Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu’na bağlı Büro-İş Sendikası Genel Başkanı Alay Hamzaçebi, Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda yapılan Türkiye Sigorta Tanıtım Toplantısı’na götürülen Hazine ve Maliye Bakanlığı personeline öğle yemeği verilmediğini söyledi. Hamzaçebi, personelin saat 15.00’e kadar sadece su ile idare ettiğini bildirdi.

TEST YAPILIP SARAY’A ALINDILAR

Cumhuriyet’ten Mustafa Çakır’a konuşan Büro-İş Sendikası Genel Başkanı Alay Hamzaçebi, halkla iç içe görev yapan ve pandemi döneminde özveriyle çalışan, devlete gelir toplayan Hazine ve Maliye Bakanlığı personeline test yapılmazken, Türkiye Sigorta Tanıtım Töreni’ne katılımın kalabalık görünmesi için Saray’a götürülen personele bakanlığın Emek Yerleşkesi’nde bulunan sağlık biriminde kurulan özel Kovid-19 merkezinde test yapıldığını söyledi.

EJDER MEYVELİ SMOOTHIE BEKLERKEN KEK BİLE VERİLMEDİ

Personelin saat 10.00’da otobüslerle, resepsiyonlarda “ejder meyveli smoothie, starex meyvesi eşliğinde aloevera ve efuli” gibi lüks meyve ve içeceklerin servis edildiği Saray’a götürüldüklerini belirten Hamzaçebi, “Personele gün boyu sadece su ikram edildi. Öğle yemeği verilmeyen personel saat 15.00’e kadar Saray’da bekletildi. Ne bir bisküvi, ne bir kuru pasta verildi. Saray’a götürülen personel aç kaldı. Sonrasında bazı personelin otobüsleri gelirken, bazılarının otobüsleri de gelmedi. Otobüsleri gelmeyen personel bir süre bekledikten sonra ücretlerini kendilerinin ödediği taksi ile Saray’dan dönebildi” dedi.

Diyanet öğrenci yurtlarına 922 yeni ‘manevi rehber’ gönderdi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder